Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Kører ældre win32 applikation i browser

Af Giga Supporter jhc9817 | 20-11-2023 19:49 | 568 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej, Er det muligt at køre en Win32-applikation i Edge eller Chrome uden at have applikationen installeret lokalt? Jeg ønsker at emulere, at applikationen kører som en webapplikation, selvom den teknisk set er en Win32-applikation. Applikationen bruger en mssql database som er placeret på samme server som applikationen.
--
#1
RoadRunnah
Super Supporter
20-11-2023 19:58

Rapporter til Admin
Jeg vil tro at Chrome Web Store kunne være en mulighed, men det er lukket ned.
--
Sidst redigeret 20-11-2023 20:00
#2
Thomas G
Supporter Aspirant
20-11-2023 23:33

Rapporter til Admin
Tror kun citrix og teamvier lignende software der kan løse den opgave. Der kan du fremvise grænsefladen hostet i en webflade. Citrix er kun til kommercielt brug og selv der er det dyrt og bøvlet. Teamviewer kender du med garanti, det giver dig bare fjernstyring til en pc som så har win32 grænsefladen. Citrix gør strengt taget det samme men på en mere sofistikeret måde, tænk på det som om den forwarder renderingen af grænsefladen i en mere direkte form. Win32 programmet er formentligt kodet i c++, visual basic eller c# måske kan de have brugt delphi. Ingen af dem understøtter den handling du nævner direkte. Og det gør de ikke af flere årsager: Gui er bygget og snakker direkte til OS og grafikkort drivere. Dernæst så betyder det noget hvor din mssql ligger. Hvis den ligger lokalt kan den kun nåes derfra. Dvs du kan ikke bare nå den fra internettet mens din database ligger derhjemme og hygger sig. Mssql kan godt ligge tilgængelig på internettet, men det er ikke anbefalet at den er åben for alle ip'er. Den vil blive skannet i et væk og jeres password og patch niveau testet til sit yderste. Glem ikke zero day exploits. Jeg forstår hvad du søger, men kan desværre ikke se nogen nem måde at opnå det på. Ofte sker det fordi man har tabt kontrollen over source koden, det kan dog til dels løses. Der findes en del decompilere både gratis og payware. Nogle af dem giver et hæderligt resultat, nogle af dem håbløse. Koden bliver dog aldrig rar at træde ind i før variable etc er tilbage i et læseligt format og de er oftest dekomipileret til a1, b1 etc dvs anonyme. Finder du faktisk en vej må du gerne poste den her, jeg er altid frisk på at lære noget nyt
--
#3
jhc9817
Giga Supporter
20-11-2023 23:41

Rapporter til Admin
#2 jeg har 25 års erfaring som programmør og er klar over, hvad der er teknisk muligt, især med 3rd som dem, der er tilgængelige i Delphi. Jeg søger specifikt et tredjepartsværktøj, der kan udføre denne opgave via en værtsserver. Takker :)
--

Opret svar til indlægget: Kører ældre win32 applikation i browser

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning