Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

Konstante vibrationer Tv2 play app

Af Giga Supporter KenTor | 29-01-2023 11:20 | 594 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej derude! - Jeg har en Google Pixel 7 - Fantastisk telefon. Dog har jeg ramt en mur med et enkelt issue. - Når jeg caster til min chromecast igennem TV2 Appen så vibrere mobilen helt voldsomt med random intervaller i kort bursts. Min eneste løsning lige pt er at slå telefonen over på Lydlød fremfor vibrationer. Men det er ikke en vedvarende løsning. Nogen der har en idé til problemet? Det opstår kun med Tv2 Play appen og kun når jeg caster. på forhånd tak :)
--
#1
Jacob [5260 Od.S]
Semi Nørd
29-01-2023 14:52

Rapporter til Admin
Hi, seen several posts talking about constant vibrating or notification tones while streaming videos or downloading.files. I've had this issue on both pixel 5 and 4a but luckily worked out a fix: Go to settings Apps and notifications Click notifications Under recently sent,select the app you were using when hearing the noise/vibration, for example YouTube or chrome Deselect media playback Done! Hope this helps some of you Om det virker ved jeg ikke, men du kan prøve. Du er ikke alene om problemet på 7'eren heller.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#2
KenTor
Giga Supporter
30-01-2023 11:38

Rapporter til Admin
#1 - Det blev løst på en anden måde inspirerede af det du skrev. - Direkte ind i appens indstillinger og slå notifikationer for appen helt fra. Den beholder playback widget i notifikations systemet men kan hverken lave lyd eller vibrationer. Det et underligt problem. Men nu virker det i hvert fald! Tak.
--

Opret svar til indlægget: Konstante vibrationer Tv2 play app

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE