Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

Riot Vanguard ødelægger min PC

Af Gæst Anders | 23-01-2023 20:03 | 730 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej hol Nå, jeg har holdt mig fra Valorant siden release, men blev i går aftes overtalt til at installere det og fik da også spillet et par games, og super sjovt er det! Men her til aften, da jeg kommer hjem fra arbejde og booter min PC op, opdager jeg, at der er over 10 instances af "UnrealCEFSubProcess.exe" åbne i min task manager, som alle bruger 80-100 % CPU. Det ender med, at min PC blue screener og rebooter af sig selv. Efter at have rodet en del med det, fandt jeg ud af at jeg skulle godkende nogle forskellige Valorant .exe filer i min AVG antivirus og Windows defender, og nu åbner den ikke alle de her .exe mere som dræber min PC. Men efter denne overraskelse forsøgte jeg at afinstallere Riot Vanguard, som er grunden til at jeg har holdt mig fra Valorant så længe, men nu kan jeg ikke få lov at afinstallere det. Når jeg højreklikker på ikonet og trykker "Exit" går min PC ganske enkelt i blue screen og rebooter, som den gjorde tidligere. Derudover skriver Vanguard, at den har blokeret en flashud.sys fil i System32-folderen, og det kan jeg se, at det har noget med min BIOS at gøre. Mit spørgsmål er... Hvordan får jeg det her løst? Det lader ikke til, at jeg kan få lov at slette/exit Vanguard uden videre. Men jeg vil jo egentlig også gerne bare have det til at fungere, så jeg kan spille Valorant med mine venner. Jeg kan se på nettet, at nogle har fået blokeringen af system32-filen afhjulpet ved at opdatere deres BIOS, men det er jeg slet ikke skrap i, så kunne virkelig godt bruge noget hjælp. :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
pazia
Elitebruger
23-01-2023 20:35

Rapporter til Admin
Faldt over et par tråde via Reddit, hvor det blev "anbefalet" at ekskludere filen via dit antivirus. Har du prøvet det?
--
:o
#2
Anders
Gæst
23-01-2023 21:05

Rapporter til Admin
#1 Mener du, at jeg skal "tillade" system32 flashud.sys i mit anti-virus, eller? For hvis du mener Valorant og alt hvad der har med Vanguard at gøre, så har jeg tilladt dem i både mit AVG antivirus og Windows Defender.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Peter.
Elitebruger
23-01-2023 21:39

Rapporter til Admin
Vil den heller ikke afinstallere anticheaten fra fejlsikret tilstand uden bsod ?
--
#4
Sofacykel
Mega Supporter
24-01-2023 14:26

Rapporter til Admin
Ja jeg tænker også det lyder som en omgang fejlsilret tilstand. Hold SHIFT i bund mens du trykker på Genstart knappen i start menuen, så får du en masse valgmuligheder. Vanguard er ren pest. En kammerat havde problemer med hans PC kun ville starte op hver 2.-3. forsøg, og blue screenede ud af det blå når han spillede. Afinstallere Vanguard ved en tilfældighed og havde aldrig problemer mere. Personligt har jeg det også rigtigt træls med at have det kørende, så hvis jeg ved jeg ikke skal spille Valorant lige foreløbigt bliver det lukket. Vil hellere genstarte for at spille end have det lort kørende.
--
R7 5700, RTX 3070, 32GB, Xonar Essence STX+STU - Nom!

Opret svar til indlægget: Riot Vanguard ødelægger min PC

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE