Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Onedrive , skjulte filer efter synk

Af Juniorbruger Coz38 | 16-11-2022 00:56 | 382 visninger | 0 svar
Hej min ven har en One drive som jeg er tilknyttet da han deler filer med mig jeg har logget ind på hans konto via min PC og ved en fejl kom jeg til at trykke synkroniser... og her kommer spg .... 1. kan man kun afbryde synkronisering eller findes der en måde som kan kan stoppe den helt ? 2. efter synkronisering mangler flere af mine skrivebordsikoner dvs bla genveje ,og kan ikke se dem hverken i onedrive mappen eller på min pc, og den er færdig med synk .... hvor er disse filer henne bagefter, har googlet løs men ikke kunne finde noget herom .?
--
ClausW

Opret svar til indlægget: Onedrive , skjulte filer efter synk

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE