Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

Kan ikke åbne billeder fra USB stik

Af Gæst nonamegirl | 28-06-2022 19:36 | 624 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej Jeg har en del billeder på et USB stik som er trukket ned fra én computer og nu skal ligges over i en anden, men computeren vil ikke åbne dem. Den siger bare at filformatet ikke er understøttet, men det er .JPG og .PNG formater, og dem understøtter den altså, så hvad sker der lige?? Har prøvet at åbne dem i Paint også, men det kan den heller ikke. Har sågar prøvet et foto reparere program, men det hjalp heller ikke. Kan jeg overhovedet gøre noget?? :/
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
ToFFo
Guru
28-06-2022 20:00

Rapporter til Admin
Jeg har på fornemmelsen at filerne er blevet korrupte (ødelagte) ved overførsel. Du bliver nødt til at overføre dem igen i så fald. Prøv at sætte dit USB stik i den computer du tog billederne fra og se om den computer kan åbne dem på stick'en. Hvis den kan, kunne det tyde på din USB stick er formateret forkert. Det kan vi komme tilbage til hvis billederne kan åbnes på computeren de kom fra.
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0. Stats sidst opdateret d. 01/09-2021
#2
NitroBlast
Guru
28-06-2022 20:13

Rapporter til Admin
Det sker ret tit, at filerne på USB flash drev er korrupte, hvis ikke drevet er blevet afmonteret / skubbet ud fra systemet, inden det fjernes fra USB porten. I det hele taget skal man ikke lagre noget af betydning på USB flash drev, med mindre man har en kopi et andet sted.
--
http://xlinx.dk[...] i7 2600K, 16GB PC3-12800, GA-Z68XP-UD4 R1, GTX 560Ti HAWK, 250GB 840 EVO
#3
nonamegirl
Gæst
28-06-2022 21:24

Rapporter til Admin
Pc'en de er snuppet fra er i mellemtiden død. så kan ikke tjekke om de kan åbnes på den. De blev lagt over for et par uger siden. Det lyder som om der ikke er noget at stille op så :/ Så har jeg da lært den lektie. Det er spøjst for jeg er ret sikker på at jeg ikke bare trak USB stikket ud, men sørgede for at klikke "skub ud" inden. Jeg skulle have tjekket dem på den nye computer med det samme. Men ja, det er nemt at være bagklog. Jeg har nogle af billederne på Google drev, men drevet har opført sig mærkeligt med ikke at uploade alle billeder jeg har sat den til, så lagde dem alle på USB stik for en sikkerheds skyld......det var så ikke så sikkert.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
triedset
Mega Supporter
28-06-2022 23:59

Rapporter til Admin
Alt efter hvad den gamle computer fejler, og typen af harddisk, er det højest sandsynligt at du stadig kan hive billederne ud af den.
--
#5
nonamegirl
Gæst
29-06-2022 00:50

Rapporter til Admin
Den er højst sandsynligt brændt sammen. Blæseren stoppede med at køre og så blev den selvfølgelig meget varm og en dag lukkede den bare ned mens jeg brugte den og den har ikke kunne tændes igen. Jeg kan ikke selv finde ud af hvordan jeg skal få hevet billederne ud af den, og tror ikke jeg gider bruge penge på at få en professionel til det.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
DeeKay
Guru
29-06-2022 00:57

Rapporter til Admin
Hvor bor du henne af i landet? Måske en bruger herinde vil give PC'en et tjek og se hvad er dødt og om hvorvidt billederne står til at redde? At en blæser (på CPU-køleren?) er stoppet med at køre og PC'en herefter ikke vil starte op, har muligvis blot efterladt HDD'en intakt.
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#7
Fc Junkies
Ultra Nørd
29-06-2022 07:04

Rapporter til Admin
Det lyder ikke til at de billeder er så vigtige så :-) Men en alm. IT-kyndig vil sandsynligvis kunne tage harddisken/SSD'en ud og sætte den i et eksternt kabinet, så billederne kan reddes. Måske den gamle bærbar kan bruges som betaling (Hvis det er en privat der hjælper) afhængig af hvor gammel den er...
--
Mvh Fc Junkies
--
Sidst redigeret 29-06-2022 07:05

Opret svar til indlægget: Kan ikke åbne billeder fra USB stik

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE