Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Casemodding
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Mac G5 MOD

Af Junior Supporter Sjanten88 | 19-03-2020 17:18 | 2117 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jeg har fået mig et G5 op under neglene som jeg regner med at skulle lave et setup i. Jeg søger derfor folk der allerede har været i gang med at bygge i sådan et før. Min store plan er at holde så meget som muligt "stock", det vil sige jeg ikke som udgangspunkt vil undgå at skære for meget i kabinettet, dog er jeg med på jeg bliver udfordret med PSU eksempelvis. Jeg har et atx bundkort som jeg påtænker at benytte men umiddelbart kan jeg se det ikke vil gå uden at skære for meget i kabinettet. Omvendt, går jeg vejen med at skære i kabinettet påtænker jeg at mounte 2x 140mm i bunder, og 2x 140mm i front og så lade de 2x 80 være exhaust som det sidder pt. Så hvis nogen af jer ligger inde med builds vil jeg super gerne se lidt billeder.
--
#1
TankBrutalis
Junior Supporter
19-03-2020 19:20

Rapporter til Admin
Har du overvejet at kigge på thelaserhive? De laver jo g5 mod kids hvor du skære ud og sætter nyt i som holder g5 stolen 100 % ?
--
#2
TheCyberCb
Maxibruger
19-03-2020 21:02

Rapporter til Admin
Da jeg lavede mit tilbage i 2014 modded jeg den originale PSU ved at smide en Alm ATX strømforsyning ind i den originale Apple PSU kasse: https://thecybercb.dk[...] https://thecybercb.dk[...] Jeg tænker med de nye SFX strømforsyning, bliver det bare endnu nemmere, da jeg tror det er lige før at sådan en kan være inden i, uden at skille den ad. Jeg har et m-atx bundkort i mit, da det derved beholder mest af det original layout og udsende. Jeg benytter stadig de originale hdd mounts, med 2 SSD'er i hver slot. https://thecybercb.dk[...] Der er så senere hen monteret 2 120mm fans i fronten og et andet grafikkort siden dengang, men resten er stadig mere eller mindre det samme og kører stadig fint.
--
E5 2670,Rampage IV Gene,Kingston 32GB Ram, 2xSamsung 840 Pro 512gb/2x850 Evo 500GB/840 Evo 500GB, Asus Strix GTX970, SilverPower 650W, Apple G5
#3
techtrino
Bruger Aspirant
19-03-2020 22:10

Rapporter til Admin
Jeg har holdt mit helt stock udvendigt, det kun til motherboarded at jeg har måtte skære med dremlen, men du kan se herinde https://www.tonymacx86.com[...]
--
#4
Sjanten88
Junior Supporter
19-03-2020 22:29

Rapporter til Admin
#1 Ja det havde jeg godt se, jeg tænker dog som skrevet at jeg rigtig gerne vil holde front og bagende så "stock" som muligt. Overvejer lidt et itx build og så trække små "forlænger" kabler til de nødvendige ting og så lave en bracket der kan holde det på bagsiden. Men finder jeg ikke en fornuftig løsning så ender det nok i sådan et kit, jeg er dog stor tilhænger af det perforerede mesh og ville derfor gerne beholde det. #2 Jeg tror du har helt ret med SFX, jeg tænker dog som udgangspunkt jeg ønsker det ydre som stock og kunne overveje at placere en strømforsyning "midt" i kabinettet og så ellers bare trække ledninger. Der kommer ikke noget vindue eller noget i. Så den SFX kunne evt sidde der hvor du har "ingen" ting i dit kabinet. #3 Fantastisk link! mange tak der er jeg sikker på jeg kan hente noget fed inspiration - Har du biller af din process? Jeg tænker lidt jeg ville filme og nappe lidt billeder af mit build når jeg får alt strikket sammen. Har du set builds derinde der har monteret eksempelvis en gang 280mm rad i bunden med som intake og en i froten ligeledes som intake?
--

Opret svar til indlægget: Mac G5 MOD

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning