Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Secret labs chair

Af Ultrabruger Leska | 15-01-2021 18:45 | 985 visninger | 22 svar, hop til seneste
Hey Efter at have ledt efter en ny stol i et stykke tid og set reviews, så er valget faldet på en Secret Labs stol med softwave og i almindelig sort Nogen der har eller kender en rabat kode til deres hjemmeside tilfældigvis ? Eller andre stole foreslag er selvfølgelig også velkommen til omkring samme pris
--
Sidst redigeret 15-01-2021 18:46
#1
ToFFo
Guru
15-01-2021 20:09

Rapporter til Admin
Hvilken stol har du tænkt dig at købe? Omega? Titan? Jeg har en SecretLab Titan Softweave Black3. Spørg mig for at få en ærlig, ikke-farvet mening om produktet. Som dig var jeg igennem et hav af reviews inden køb. Både skrevne, og video reviews. Og de siger alle det samme... "den er ååååh så fantastisk på alle led og kanter!" - Siger de. Jeg vil ikke sige skuffelsen var stor da jeg fik den. Men overraskelsen var stor. Det er som at sidde på en stol, der er hugget i granit. Den "skum" der er i stolen giver sig ikke en milimeter. Working as intended. Min lænd var fucking on fire hver eneste dag hele den første uge!! Jeg havde så ondt i ryggen at jeg næsten ikke kunne komme ud af sengen. Det skal siges min holdning i ryggen ikke fejler noget. Jeg står op ved mit bord på arbejde, hele dagen, hver dag 40+ timer om ugen. Min holdning i ryggen fejler intet. Jeg er rank som en lygtepæl. "Er det virkelig mig den er gal med?" tænkte jeg. For alle de reviews kan jo ikke tage fejl! Jeg søger lidt rundt, og ganske rigtigt er jeg ikke den eneste. Flere Reddit tråde melder ind med præcis det samme. Pisseondt i ryggen! Den slags smerte man har, når man har trænet alt for hårdt, og dagen efter gør ens muskler ondt. Især når man strækker ud. Det var den følelse jeg havde i ryggen, bare konstant. Jeg har nu haft stolen en god måneds tid. Jeg har ikke så ondt i ryggen mere når jeg sidder i den. Jeg er relativt bred af statur. For bred til en Omega, men ikke bred nok til en Titan. Jeg føler jeg sidder lidt "løst" i stolen, da "vingerne" ikke når mine sider. Jeg tror jeg er omkring 10cm for "smal", men ville gerne have en titan pga lændestøtten. Som iøvrigt er elendig synes jeg. Det føles som om jeg ikke er høj nok til at få optimalt udbytte af den indbyggede lændestøtte. "Men lændestøtten er jo indbygget i ryglænet. Det er sgu da smart!" Nej, det er pisse irriterende, for så kan du ikke justere højden på den. Den er hvor den er, og så er det bare at håbe du har den rigtige højde. Jeg er 185cm høj og jeg synes lændestøtten sidder for højt. Men der er da også plusser. Stolen tager kort tid at samle. Hver enkelt del, selv værktøjet der følger med, føles som virkelig god kvalitet. Tykt stål! Og man kan sagtens ligge ryglænet helt ned og vippe helt bagover, så man er næsten vandret, uden at føle, stolen er lige ved at vælte. Stoffet føles meget robust. I hvert fald softweave delen. Det er mega lækkert og slidstærkt materiale! Jeg troede det hele var softweave. Men "kanten" af stolen er noget velour-halløj, som er magneter for hår (jeg har hunde), så de skal lige have med en fnugrulle ind imellem. Nåja sidste ting. Mit højre armlæn er defekt. Den siger en høj "klank" lyd hver gang jeg sætter min albue på den. Som om der er noget løst indeni. SecretLab er informeret og de sender mig en ny uden beregning. Som jeg dog skal vente nogle måneder på. Hvis du har spørgsmål til stolen, du ikke har kunne finde svar på andetsteds, så spørg endelig.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 15-01-2021 20:11
#2
JBK89
Ny på siden
15-01-2021 20:10

Rapporter til Admin
Jeg stod selv i lidt samme situation her for nylig, jeg valgte at købe en DUTZO fra Proshop i stedet. Den ligner også Secret labs stol ret meget https://www.proshop.dk[...]
--
#3
ToFFo
Guru
15-01-2021 20:14

Rapporter til Admin
#2 - Wow, den ligner MEGET Secretlabs stol. Faktisk lidt for meget. Samme håndtag til ryglænet. Samme facon. Samme "dæksler" som dækker over der hvor man skruer ryglænet fast til basen. Samme velour-agtige stof på præcis de punkter, som jeg nævner i #1. Ved siden af hvor man sidder og langs kanten på ryglænet. Og præcis samme dreje-knop til lændestøtten. Jeg har på fornemmelsen, at Proshops stol kommer fra samme fabrik som SecretLab stole. De producerer dem jo ikke selv. De brander dem bare. Damnit, jeg føler mig faktisk lidt snydt nu. Gav 3200kr for min xD
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 15-01-2021 20:14
#4
Steffan P
Bruger
15-01-2021 20:19

Rapporter til Admin
har en omega fra 2020 og jeg kan IKKE genkende at sædet er hugget i granit. Men vil godt indrømme at jeg syntes den var FAST i starten.. men efter lidt justering m.m. så har jeg INTET problem med at sidde i den ca. 14 timer om dagen... P.T arbejder jeg hjemme fra og så lidt gaming efter kl 16 :-) min ryg og læn har det ganske fint ! der er et hav af justerings muligheder så det er bare med at forsøge sig frem. Lækker stol og lækker kvalitet om det kan fåes bedre og billigere skal jeg ikke kunne sige ! har en makker der også har købt en omega 2020 og han har samme holdning.
--
Sidst redigeret 15-01-2021 20:20
#5
JonJakobsen
Ultrabruger
15-01-2021 20:40

Rapporter til Admin
Jeg har tidligere haft en Secret Lab Titan i PU leather, det var mega lækkert. Jeg mistede dog mit 'kontor' da vi fik vores datter. Nu har vi fået lidt plads igen og jeg har købt en ny Titan i softweave. Jeg er faktisk ikke sikker på hvilken jeg bedst kan lide, men de er begge vildt lækre og er super i kvaliteten :)
--
#6
ToFFo
Guru
15-01-2021 20:46

Rapporter til Admin
#4 - Det er en smagssag. Jeg havde denne stol før: https://www.versee.de[...] Den er fast. Men Titan er meget, meget mere fast. Jeg forestiller mig også at Titan er noget mere fast, fordi den er designet til større folk end Omega, så det kan jo også have noget at sige :P Jeg sidder vel i min Titan godt 6-7 timer om dagen. 12 timer måske i wekeenden. Jeg får ikke ondt i lænden mere. Men jeg kan godt mærke jeg er lidt øm i ballerne, i forhold til min gamle stol. Det kan være det også bare er et spørgsmål om tid.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 15-01-2021 20:47
#7
nellethiex
Elitebruger
15-01-2021 20:50

Rapporter til Admin
Jeg havde aldrig købt en stol som jeg ikke har prøvet at sidde i.. Da det er meget forskelligt for hvordan stolen passer dig osv. Så mit råd er at gå ud og prøve forskellige stole Jeg var så heldig at have en kammerat der havde Omega, som jeg så fik prøvet, og indstillet til mig, og jeg har været utroligt glad for den :) Ellers ved jeg at Ikea også har et par lækre kontorstole. Held og lykke med at finde den rigtige stol til dig :)
--
#8
stenergut
Junior Supporter
15-01-2021 22:22

Rapporter til Admin
jeg kan ikke anbefale en Secret Lab stol. Jeg prøvede selv en Softweave 2020 model for nogle måneder siden, og jeg endte med at sælge den videre og gå tilbage til min slidte Maxnomic. Jeg fik simpelthen ondt i måsen efter at sidde i den i nogle timer. Den er uden tvivl pænere end Maxnomic, og i bedre kvalitet, men siddekomforten halter efter min mening. Måske man vender sig til det efter nogle uger. Jeg synes selv at jeg gjorde en ihærdig indsats, fordi jeg havde set så mange rave reviews på youtube og virkelig gerne ville kunne lide den.
--
#9
Wind83
Bruger Aspirant
15-01-2021 23:15

Rapporter til Admin
#3 De taler lidt om hvor stolene kommer fra: https://www.youtube.com[...] Hårdt skum skal ofte siddes til, så måske bliver den en smule blødere over tid.
--
#10
Michaelhh
Giga Supporter
15-01-2021 23:46

Rapporter til Admin
jeg har været i samme situatiion som dig (du kan måske læse den tråd jeg også lavede) endte med en titan softweave 3black og var lidt skuffet i starten. Sad ad helveds til den første uge i den.. men nu elsker jeg den. sidder fantastisk i den og den er virkelig lækker i byggekvaliteten :)
--
i7 8086k - Strix-F z390 - Evga 1080ti FTW3 - Bequiet dark pro4 - 16gb G.Skill 3000mhz - 850w silent pro m
#11
ToFFo
Guru
15-01-2021 23:53

Rapporter til Admin
#9 og #10 - Til den pris burde de fandme bruge en uge i hver eneste stol for at sidde den til. Jeg forventer en stol er behagelig når jeg køber den. Tror mange kunder vil blive skræmt væk, hvis secretlab havde et showroom, hvor man kunne prøve stolene. Mig: *Tager i Jysk for at prøve senge*: "Jeg går ud fra den her bare lige skal have en uges tid, for at blive ligget til, så bliver den blødere. Har i noget mere fast?" Jysk medarbejder: "Dude, du ligger på gulvet..." Mig: "Nåh. Så giv mig et 180x200cm stykke af parkeringspladsens asfalt."
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 15-01-2021 23:58
#12
JBK89
Ny på siden
16-01-2021 01:24

Rapporter til Admin
#3 Ja hehe de stole bliver sikkert lavet de samme steder som #9 også påpeger, det var også den video jeg fandt da jeg så på stole. Men Dutzo kan varmt anbefales. Man får meget mere for pengene der da det højest sandsynlig er samme stol. Jeg kan varmt anbefale dem i hvert fald
--
#13
Rema 1000
Gæst
16-01-2021 09:44

Rapporter til Admin
Jeg havde også en TITAN 2020 fra Secret Lab i Softweave, men den var virkelig ikke det værd synes jeg. Den er alt for over hyped, bare fordi man ser den til alle e-Sport events etc. Det er selvfølgelig min egen subjektive holdning. Jeg købte i stedet en Kinnarps 6774 - som i mine øjne - er en rigtig kontorstol. Den er endda på tilbud lige nu: https://webshop.reick.dk[...] Den bedste stol jeg har siddet i til dato, og jeg har siddet i rigtig mange qua mit arbejde. Jeg har også fået mit arbejde til at købe den til mig, så nu sidder jeg sgu godt både hjemme og på job. Tjek den ud :)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#14
AliasGus
Semi Supporter
16-01-2021 09:49

Rapporter til Admin
Evt lige tjek den her video inden køb af de gamer chairs: https://www.youtube.com[...]
--
#15
Zapster
Ultrabruger
16-01-2021 09:50

Rapporter til Admin
De her gamer stole er virkelige elendige synes jeg selv og jeg har en DXRacer King, og ondt i røven eller øm ? , jo tak og nu har jeg haft min i 3 år, nok det mest overrated lort jeg længe har haft, går tilbage til IKEA's markus stol næste gang jeg skal bruge en ny kontor stol eller bruger 10000 på en herman miller , bruger ihvertfald ikke 4000 igen på en lorte gamer chair.
--
The superior man understands what is right; the inferior man understands what will sell.
#16
RX
Giga Supporter
16-01-2021 10:31

Rapporter til Admin
#15 +1 Så knirker de som en gammel havelåge efter kort tids brug...
--
#17
dolle82
Supporter Aspirant
16-01-2021 10:59

Rapporter til Admin
#15 Synes nu Herman Miller er pænt overrated eller hvert fald deres aeron model som jeg har haft.. Bygge kvaliteten er dog helt i top med siddekomforten er ikke værd at skrive hjem om..
--
#18
TombStoneDK
Juniorbruger
16-01-2021 11:09

Rapporter til Admin
Jeg købte en Secret Lab Titan stol, efter at have haft en Corsair T1. I forhold til T1 stolen, er Titan stolen en gudsgave, men det er også det eneste jeg kan sammenligne den med. Før de 2 stole har jeg kun haft en billig stol til 800kr, som var som man kunne forvente. Jeg er 185cm og overvægtig, men den stol her passer utrolig godt til mig. Jeg kan ikke genkende det som Toffo skriver omkring ondt i ryggen, hvert fald ikke i samme omfang, men det er stadig hans, og andres, oplevelse. Min ryg var øm de første par dage, men jeg formoder mere det er fordi jeg rent faktisk sidder ordentligt nu, som jeg ikke har været god til før. Stolen er meget hård i starten, men min seng til 32k som jeg lige har købt, er også meget hård, så jeg tænker det er et kvalitets tegn, men jeg kan tage fejl. Det eneste kritik punkt jeg har på stolen, er at der var fejl da jeg fik stolen. Mit højre armlæn er i stykker på en måde som der ikke er en lås til at sørge for det ikke flytter sig fra side til side (det er selve padden som man læner armen på). Og på venstre armlæn er knappen til at justere padden frem og tilbage gået i stykker. Alt sammen ved ankomst. Så synes jeg også at ryglænet sidder lidt skævt, men det er ikke ret meget. Havde bare forventet bedre til den pris.
--
ASRock X570 Taichi - Ryzen 3600 - Corsair Vengenance 16GB 3200 - EVGA 1080TI SC2 - Corsair RM850i - Lian Li O11 Dynamic
--
Sidst redigeret 16-01-2021 11:11
#19
sviffer
Bruger Aspirant
16-01-2021 15:11

Rapporter til Admin
Min søn på 13 har en Omega, og den føles ikke spor hård (ikke mere end den bør i hvert fald). Måske er der forskel på skummet i de to modeller?
--
#20
mrKayne
Junior Nørd
16-01-2021 15:12

Rapporter til Admin
Ja, altså jeg er personligt super glad for min Omega softweave stol. Det samme er kæresten.
--
#21
Wind83
Bruger Aspirant
17-01-2021 12:40

Rapporter til Admin
#11 Forstår ganske udemærket din pointe :D Når det så er sagt, så er "gamer" stole en stang-vare, de er ikke specielt gode, de er ikke over standard og hvis du forventer det, så har du nok skudt forbi dit mål. Køb dem for udseendets skyld, ikke for komforten. Vil du have det hele, så kontakt mig og smid 25.000, så skal jeg med glæde bygge dig en 24 timers sofa-stol der vil holde de næste 30 år - RGB ikke inkluderet i prisen*.
--
#22
kjempff
Juniorbruger
17-01-2021 14:08

Rapporter til Admin
Jeg har en Titan (stof) og jeg er nogenlunde tilfreds. Kvaliteten virker ihvertfald høj (bare vægten alene siger noget, og det gør også at den virker stabil). Jeg synes den er tilpas hård, men klart hård .. men den skal være hård for at du kan holde ud at sidde en hel dag. Den mangler lidt i indstillingsmuligheder vil jeg sige. Den er ikke helt den høje pris værd, men klart bedre end alle "gamer stole" jeg har prøvet. Skulle jeg ud og købe nu ville jeg købe den der hedder "Markus" fra IKEA til en tusse .. har haft en før som holdt i over 10 år (og var faktisk stadig i topform da jeg købte min Titan); Mesh i ryggen er efter min mening fantastisk. Og skulle den gå i stykker før tid så tænk på at du kan fa 3-4 af dem for hvad en Titan koster, og jeg vil sige at jeg sidder næsten lige så godt i Markus som Titan.
--

Opret svar til indlægget: Secret labs chair

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login