Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Forældrestyret youtube kanal

Af Juniorbruger DeeZNutZ | 31-10-2020 17:14 | 413 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej med jer Min knægt har en youtube kanal, men da han i sin tid oprettede den med sin email, tænkte vi ikke over at der står han er under 13 år, men siden hen er der fra EU´s side, kommet en regel om at youtube kanaler under 13 år skal være forældrestyret. Nu er problemet så blevet at jeg har fulgt den vejledning som kom med mailen, men nu er den fuldstændig lukket ned hans kanal, og vi kan ikke komme ind på den. Det gør ham rigtig ked af det, ikke så meget det med kanalen men det at han ikke kan tilgå hans videoer mere er næsten det værste. Er der nogen her inde fra som aner hvordan man tilgår sådan en kanal igen, eller om man kan DL det indhold som var på kanalen igen, på en anden måde. Vidoerne er ikke noget særligt, men det har åbenbart en betydning for ham. Jeg har søgt support hjælp gennem google dog uden hjælp, men måske der sidder nogle kloge hoveder her inde som aner noget om det.
--
#1
Jesper164a
Mega Supporter
31-10-2020 17:41

Rapporter til Admin
Det eneste jeg kan svare på er, at hans videoer kan downloades via denne hjemmeside: https://x2convert.com[...] Bare sæt linket ind til hans video, og download som video. Og så ellers opret ny bruger og start forfra :)
--
Nostalgi var bedre i gamle dage.
#3
DeeZNutZ
Juniorbruger
31-10-2020 18:07

Rapporter til Admin
#1 tak for svar, problemet er dog at vi ikke engang kan logge ind på hans youtube, så det bliver svært at sætte link ind, ellers tak for hjælp. #2 ved ikke lige helt hvordan dine links skal kunne hjælpe i dette her problem mvh
--
#4
Jesper164a
Mega Supporter
31-10-2020 22:35

Rapporter til Admin
#3 Jeg tænke mere hvis i søgte efter videoerne, som en helt normal søgning :-) Hvis han kan huske hvad han har kaldt videoerne, så søge efter dem i search baren, download, opret ny bruger, genupload, og glem alt om den gamle? Medmindre videoerne er gjort private/skjulte for offentligheden, så kan det blive svært. #2 Totalt ligegyldige videoer?
--
Nostalgi var bedre i gamle dage.

Opret svar til indlægget: Forældrestyret youtube kanal

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login