Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Smart alarm

Af Gæst Frederik | 10-10-2020 21:23 | 642 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej HOL Jeg har undersøgt udbyderne af alarmsystemer og synes det bliver utrolig dyrt i abonnement. Derfor tænkte på at investere i et ‘smart home’ alarmsystem. Har kigget lidt på mærket Xiaomi, men er der ellers nogen der har anbefalinger samt pros/cons for sit eget system kontra udbydere som G4S, Verisure, mm. Håber at blive klogere :) /Frederik
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Tux
Guru
10-10-2020 21:42

Rapporter til Admin
https://www.sikkerthjem.dk[...] Jeg købte villa pakken, + lidt ekstra, for nogle måneder siden. Gad nemlig heller ikke de der abn. løsninger og derudover ville jeg specifikt have et system der fungere uden Wifi da jeg ofte slukker mit netværk hvis jeg ikke er hjemme. Man kan købe et SIM kort direkte af dem for 199 om året, eller selv bruge et data SIM kort hvis man har et. Nu kan jeg ikke huske hvad det originale brand er, SikkertHjem er bare et rebrand af noget andet. Ligesom stort set alt andet :)
--
Don't feed the trolls.
#2
Lygtemanden
Junior Nørd
11-10-2020 09:02

Rapporter til Admin
Hej Sikkert hjem er for nem at komme forbi den har ikke 2 vejs kommunikation. Jeg har haft sikkert hjem men er nu skiftet til ajax. Sikkert hjem app'en er rodet at finde rundt i og giver ingen mening Ajax er lidt dyrere men man kan få alle mulige smarte ting til det.
--
#3
Tux
Guru
11-10-2020 09:13

Rapporter til Admin
Hvad mener du med "2 vejs kommunikation"? Har ingen problemer med at finde rundt i SikkertHjem appen. Dog bruger jeg den ikke når først den er sat op. Alt betjening sker via pad'en og RFID fob.
--
Don't feed the trolls.
#4
SilenceDK
Semi Supporter
11-10-2020 11:04

Rapporter til Admin
Sikkerthjem bruger Chuango som mærke https://www.chuango.com[...] - Deres S6evo skulle indeholde jamming alarm, men jeg har ikke selv prøvet den. Vil også helt klart bare anbefale et bare at købe et sæt selv - Ingen grund til at have et firma ude. Jeg har købt et Sim fra Lebara til mit S5.
--

Opret svar til indlægget: Smart alarm

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning