Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Er lidt forundret over...

Af Semibruger Kaw175 | 09-10-2020 14:18 | 898 visninger | 9 svar, hop til seneste
:OBS: Har lige behov for at brokke mig lidt :OBS: Er lidt forundret over man kan få sig selv til og skrive sådan? ''uden nem-id-validering eller en masse plusser på black/white listen så skal den godt nok være billig.'' Så hvis man ikke er på black/white listen, som nogle ikke er selvom de har haft masser af køb og salg med fuldt succes, og ikke har fået sig nem-id valideret som jo ikke engang er en garanti forhold til sikkerhed, at så kan man ikke få den pris ens vare principielt er værd. Synes det var noget mærkeligt at skrive og et lidt tamt argument for at få prisen ned.
--
2+2=5 - Kasper
#1
alfaman
Monsterbruger
09-10-2020 14:23

Rapporter til Admin
Du kan bare ignorere sådan noget pjat, det gør jeg.
--
Mvh Anders
#2
Wut
Nørd Aspirant
09-10-2020 14:24

Rapporter til Admin
Hehe sjov logik! Fordi hvis nogen, der ikke er NemID-valideret forsøger at sælge noget, som er "godt nok billigt", så bliver personen straks kaldt svindler :-D Der findes en uendelig strøm af elendige forklaringer på, at folk vil have varerne billigere. Folk skulle bare lukke røven, og byde, hvad de synes, grisen er værd. Alle folks underlige forklaringer kan jeg som sælger ikke bruge til en klap. Den går til højst bydende. Var du højest bydende? Nej? Jamen, så er det jo så ikke dig, der køber den. ;-)
--
FYI: https://www.youtube.com[...]
--
Sidst redigeret 09-10-2020 14:24
#3
Kaw175
Semibruger
09-10-2020 14:31

Rapporter til Admin
2# ''Fordi hvis nogen, der ikke er NemID-valideret forsøger at sælge noget, som er "godt nok billigt", så bliver personen straks kaldt svindler :-D'' Jamen præcis, det kan være som 1# skriver, det bare at ignorer det. Jeg ved ikke om det fordi jeg har været ekstra meget aktiv på det seneste. For synes at se det her dilemma er overalt på siden, en konstant tov trækning mellem det her underlige argument forhold til legitimation ved at nem-id validere sig og som trådopretter eller en der kommentere på en salg/købs annonce skal høre på det gang på gang. For det at handle online og måske ikke have mulighed for F2F. er jo en risiko, det er det også på dba eller endda ebay eller hvor du køber online. Det ikke anderledes at handle de steder som her. så hvorfor er det så meget i fokus? Synes bare ikke at have lagt mærke til at være så meget oppe før hen.
--
2+2=5 - Kasper
#4
Kaw175
Semibruger
09-10-2020 14:40

Rapporter til Admin
Synes det en møg ærgelig tendens. Det skaber en giftigt atmosfære og det smitter desværre. Har selv taget mig i at skrive og høre om det, for det skaber sådan en unødvendig paranoia om alt og alle vil snyde dig. Også det at folk har behov for endda at skrive på opslag, ''hey du skal lige nem-id validere dig ellers er der ingen som vil handle'' sum og summarum er jo, er hvis du ikke vil handle med folk uden, jamen så gå uden om de annoncer, og slet ikke bland dig i om andre vil. Det som religion, det fint du har en pik og du glad for den, men du kan i det mindste lade være med at svinge den i ansigtet på alt og alle du går forbi.
--
2+2=5 - Kasper
#5
Wut
Nørd Aspirant
09-10-2020 14:42

Rapporter til Admin
"OMG jeg fik en email fra Nigeria om, at jeg har arvet 500 mia kroner" "Det tror du vel ikke på?" "Neej... men... 500 mia! Det er jo mange penge!" Sådan går det, når man blander risikoen for svindel sammen med prisen på produktet. Man skal ikke lade sig lokke til at handle med en skummel type fordi prisen er lav. Omvendt, så giver det heller ingen mening at sige, at prisen skal være lavere, hvis man ikke stoler på sælger. Hvis sælger accepterer en lavere pris, så er det da netop der, man ikke skal handle med personen. Damn det er dumt ;D "4000 kr for dit RTX 2080Ti? Du er jo ikke NemID-valideret?" "Nej... Du kan få det til 1500 kr så!" 115% legit!
--
FYI: https://www.youtube.com[...]
--
Sidst redigeret 09-10-2020 14:44
#6
BattlefieldAddict
Juniorbruger
09-10-2020 15:09

Rapporter til Admin
Har aldrig selv solgt noget herinde, men har oplevet det som et større irritations moment de 3 gange jeg har solgt brugte grafikkort på HOL. Folk byder på skidtet og så ender man ender med at vente i 17 år, hvorefter de så springer fra pga man ikke har tidligere handler, ikke har været medlem længe nok eller hvad folk ellers kommer med af undskyldninger. Jeg forstår slet ikke hvorfor de bekymringer først kommer EFTER en handel er aftalt og der endda tilbud om face2face handel. Rinse repeat. om igen. Første gang jeg solgte et brugt kort derinde, var der 7 som nåede at "købe" det, inden den 8 rent faktisk stod ved sit bud og dukkede op og hentede det.
--
#7
Ronson
HOL Moderator
09-10-2020 15:19

Rapporter til Admin
Jeg kan ikke se problemet i at jeg vægter at købe fra en bevist pålidelig bruger frem for en nyoprettet bruger, i den anden ende af landet, uden nem-id og ingen plus/minus på listen? Hvis jeg skal risikere at tabe pengene så skal det være færrest muligt. Det er ikke et forsøg på at presse prisen ned, der er ikke engang nævnt en pris? Jeg kender slet ikke priserne. Så ja, for mig at se er er det vist bare dig der brokker dig :)
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...] Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
#8
BattlefieldAddict
Juniorbruger
09-10-2020 15:26

Rapporter til Admin
#6 hov der skulle have stået HWT ikke HOL i mit indlæg
--
#9
Kaw175
Semibruger
09-10-2020 15:30

Rapporter til Admin
#6 Har også selv været i det at føle sig beskyldt eller antaget at jeg skulle snyde, så set fra den side, synes jeg det var små ubehageligt. Det et perfekt eksempel på det jeg lidt prøver at gøre opmærksom på. At det bare virker til at blive mere og mere det her med at råbe ulven kommer. #7 Nu undgik jeg jo lidt at nævne hvor det var fra, for det skulle ikke handle om en enkelt person, eller et person-angreb på nogen måde. Så tag det som du vil. Det som der har været kommenteret indtil videre er præcis det, en saglig måde at tale om tingene, og giver et bevis på det en ting og ikke bare noget brok fra mig. _ Det jeg prøver er at få gjort en opmærksomhed på en problemstilling jeg personligt synes er virkelig ærgerlig, og tænker ikke det på nogen måde gavner dette forum. En ting jeg håber lidt på er at på et sagligt grundlag at kunne få neddæmpet, sammen med forummet her, den her ærgerlige tendens som jeg fra mit synspunkt kun ser vokse.
--
2+2=5 - Kasper
--
Sidst redigeret 09-10-2020 15:35

Opret svar til indlægget: Er lidt forundret over...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE