Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Paypal, kundeservice gone

Af Giga Supporter Nils T | 17-08-2020 17:00 | 1216 visninger | 5 svar, hop til seneste
Heysa, er der nogen der har haft held med at få kontakt med Paypal kundeservice? Ligner umiddelbart at Paypal er gået fuldtædningt i flyverskjul under covid-19. Jeg forsøger at oprette en tvist om en betaling, men betalingen mangler inde under min historik. Til trods for jeg har mail fra Paypal der bekræfter den, og pengene er trukket fra min konto.
--
Life's a bitch, cause' if it were a slut it'd be easy
#1
Cocio21
Semi Supporter
17-08-2020 18:36

Rapporter til Admin
Lyder mere til at du har betalt med dit betalingskort, via paypal ? Der er flere sælgere som bruger dem som betalingsudbyder for divs betalingskort, uden at betalingen sker gennem kundens paypal konto.
--
#2
Nils T
Giga Supporter
18-08-2020 11:33

Rapporter til Admin
Så PayPal er gået hen og blevet lige så meget scam som dem man engang kunne sikre sig imod med alle de steder de skriver man er beskyttet når man betaler gennem dem? Men umiddelbart har jeg selv fundet svar på mit andet spørgsmål, PayPal Europe's kontor i Belfast skyndte alle de ungarbejder/ansatte sig væk fra da Covid-19 brød ud... Derfor der ingen support er pt.
--
Life's a bitch, cause' if it were a slut it'd be easy
#3
Emficaz
Monsterbruger
18-08-2020 11:36

Rapporter til Admin
Amen PayPal er helt på månen. Jeg har glemt min adgangskode til Paypal, og har ikke det mobilnr som jeg dengang oprettede paypal med. Når jeg forsøger at recover min kode, vil den bruge det telefonnr jeg ikke har. Jeg kontakter PayPal i UK, da den danske PayPal har lukket på telefonerne, og er åbenbart SLET IKKE til at få fat i under Corona. De kan ikke hjælpe, men beder mig, mig om at kontakte dem pr mail. Jeg skriver til PayPal og forklare dem mit problem. Jeg får følgende svar retur: "Der er kommet svar på dit spørgsmål, log in på din PayPal konto for at se svaret" ....Jeg dør
--
Sidst redigeret 18-08-2020 11:36
#4
Heylel
Maxi Supporter
18-08-2020 12:06

Rapporter til Admin
Jeg havde en sag med dem om at dække returfragt på et køb, tilbage i Maj. Det forløb uden problemer. Om de sidenhen er gået på ferie ved jeg ikke, men det var da mens corona lockdown buldrede derudaf.
--
#5
Nils T
Giga Supporter
15-05-2021 15:30

Rapporter til Admin
Opfølgning... Det er nærmest tragikomisk, har løbende forsøgt at få dem til at leve op til deres "buyers protection" hvor der ofte er gået måneder mellem de er vendt tilbage... Sidste besked her idag er at det er over 180 dage siden du foretog "købet" :D så vi dækker ikke mere...
--
Life's a bitch, cause' if it were a slut it'd be easy

Opret svar til indlægget: Paypal, kundeservice gone

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning