Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

PC opgraderet til Windows 10 hjælp

Af Maxi Supporter Tisca | 20-05-2016 12:21 | 1074 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej alle. Jeg blev ringet op af min kollega i dag, der fortalte at hans PC var blevet opgraderet til Windows 10, hvilket den bestemt ikke skulle, da min kollega er meget (meget) dårlig til PC, havde jeg sat den op til Windows 7 på den letteste måde overhovedet, og han var tilfreds. Nu vil jeg bare gerne have Windows 7 tilbage igen, og kan se via nogle guides, at man skal ind under settings, updates & recovery og så gå tilbage til Windows 7 igen, MEN. Kommer hans PC tilbage, i PRÆCIS samme stand som den var før, den blev opgraderet til Windows 10, eller skal jeg til at køre ud til ham, for at lave det hele om igen? Mvh Alex.
--
#1
V3nu1
Monsterbruger
20-05-2016 12:48

Rapporter til Admin
#0 Det er ikke et ordentligt svar, da jeg ikke selv har prøvet det. Men efter sigende, ja det skulle være 100% samme settings i tilfælde af man fortryder. Har hørt om andre der har gjort det samme og fik det tilbage 100% herinde på HOL, Anyway må jeg spørge hvad du har konfigureret anderledes der gør Windows 7 mere brugervenligt?^^
--
#2
oscaralon
Bruger Aspirant
20-05-2016 13:16

Rapporter til Admin
Jeg har prøvet det og den går tilbage til det eksakt samme som før opdateringen
--
#4
PunaniPounder
Supporter Aspirant
20-05-2016 17:56

Rapporter til Admin
Min kammerat som står og skal til eksamen om en uge har lige været ude for det mest fucked. I løbet af natten har hans Asus-laptop automatisk opgraderet til Windows 10 (uden han nogensinde har bedt om det). Jeg kigger op til ham i dag for at hjælpe ham med at sætte det op og lige installere lidt Adblock, Ghostery osv. og det går sådan set fint - vi finder hans gamle skolefiler, musik osv. under C:/OS/Brugere/xxxx/Skrivebord og overfører dem til det nye skrivebord, tilsyneladende uden problemer. Herefter genstarter vi laptoppen, da hans antivirus beder om det efter en opdatering. Ved genstart er det, som om den først skal til at konfigurere Windows10-installationen og da den endelig starter op, er ALLE hans lektier, alt musik undtaget et album, alle hans billeder undtaget enkelte osv. slettet. Vi prøver at gendanne et systemgendannelsespunkt fra dagen før opdateringen, men selvom det lykkes er filerne stadig slettet. Det samme gør sig gældende når vi ruller opdateringen tilbage og geninstallerer Windows8 via Instillinger --> Sikkerhed og bla bla bla --> Gendannelse --> gå tilbage til Windows8. Windows.old-filen har kun gemt nogle (og selvfølgelig alle de uvæsentlige) filer. Nu kunne jeg i princippet være røvligeglad fordi det ikke er min laptop, der har smidt 2 år af mit liv i skraldespanden (vel at mærke UDEN man selv har sagt ja tak til Win10), men jeg synes rent principielt at det er fuldstændig utilstedelig opførsel fra Microsofts side og at de i den grad har fucked up. Er der noget som helst at gøre for at redde filerne? Sidste plan vi står tilbage med går ud på at skabe så stor shitstorm som overhovedet muligt, så man måske kan råbe MS op på den måde (eller i det mindste ramme den lidt på pengepungen/troværdigheden). Jeg er rasende og jeg tror min kammerat som skal til eksamen om 6 dage har det ret meget værre. Suggestions?
--
Puff, puff, pass!

Opret svar til indlægget: PC opgraderet til Windows 10 hjælp

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning