Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

DHS i Aalborg, Svenstrup søger IT medarbejder

Af Ultrabruger freak_master | 24-04-2024 16:38 | 1656 visninger | 15 svar, hop til seneste
Jeg har før spurgt Thomas om opslaget er okay hvor jeg har fået et OK, det nåede dog aldrig at blive til noget før vi fandt en mand, så jeg håber at min tidligere tilladelse stadig gælder :) Direct Hardware Supply i Svenstrup, Aalborg søger en mand der brænder for IT. Hos DHS er vi dedikeret til at levere både refurb og nyt hardware til IT branchen. Vi har et stort varelager med alt fra det helt gamle til det helt nye IT udstyr, her i blandt server, storage og netværk. Vi mangler en medarbejder som vil være med til fortsat at levere de bedste produkter i branchen. Arbejdet er delt op, hvor cirka halvdelen vil foregå på vores lager, og den anden halvdel i teknikrummet. På lageret vil du have ansvaret for at plukke ordre, pakke ordre eller ligge nye ting på vores varelager. I teknik rummet vil du lære hvordan hardwaren i erhvervsbranchen hænger sammen, bygge servere op fra bunden, teste brugte servere med henblik på refurb, det samme med netværksudstyr og storage. Generelt er det kun hardwaren, det vil sige opsætning af software er ikke noget vi gør ret meget i. Kvalifikationer: Grundlæggende IT forståelse Systematisk og ansvarsfuld arbejdsmetode Evnen til at arbejde selvstændigt såvel som i team Fleksibilitet og evnen til at håndtere flere opgaver samtidigt Truckkort er en fordel, men ikke et krav For os er det vigtigt at du brænder for IT, og er klar på at lære både sammen med vores tekniker men også selvstændigt for at kunne løse en given opgave. Vi tilbyder: En spændende stilling i en vækstorienteret virksomhed Mulighed for personlig og faglig udvikling Et dynamisk og engageret arbejdsmiljø Løbende samtaler og hurtig ansættelsesprocess - vi ansætter så snart vi finder den rigtig så ingen frist Hos os går vi op i at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde, mens vi også får noget for hånden. Vi har derfor et meget uformelt miljø, hvor vi alle kan være komfortable og fokusere på vores opgaver. Arbejdstid er 37 timer om ugen Ansættelse snarest muligt Løn efter kvalifikationer Send en ansøgning til mig på email: [email protected] - ansøgninger modtages kun på mail. Spørgsmål vil blive besvaret i tråden såvel som i PM, men for hurtigst svar skriv gerne en mail. Som det første vil opslaget kun fremgå på HOL, da vi gerne søger en IT nørd. Kender du en må du meget gerne sende link til opslaget, mange tak.
--
#1
Cykle35
Nørd Aspirant
24-04-2024 16:44

Rapporter til Admin
Hej. Hvor vil lønnen typisk ligge ved sådan et hygge job her?
--
Asrock PG 650i Lightning NZXT H1 -|- ProArt 4080S 7800x3D -|- FlareX 6000MHz CL30 DELL AW3423DWF
#2
Alienwannabe
Ultra Nørd
24-04-2024 17:29

Rapporter til Admin
Interessant, hvordan er lønnen i sådan en stilling ? Jeg dækker ret godt jeres beskrivelse af hvad i søger.
--
-Michael J
#3
freak_master
Ultrabruger
24-04-2024 19:15

Rapporter til Admin
Der er flere der har spurgt ind til lønnen, det er desværre ikke noget jeg helt bestemmer. Generelt hedder det efter kvalifikationer, så er man helt grøn skal man nok ikke forvente en stor fed lønseddel, men har man god erfaring og kan arbejde selvstændigt ret hurtigt kan man nok få en fin startløn. Men der er en grund til at vi søger en uden uddannelse, budgettet er ikke kæmpe stort. Jeg vil anbefale at sende en ansøgning, kom forbi til en snak og rundvisning, se om du kan se dig selv hos os, og tage lønforhandlingen efter, da det også er vigtigt for os at man ikke bare ansøger for at ansøge, men det er et sted man også kan se sig selv i.
--
#4
jxs
Junior Nørd
24-04-2024 22:03

Rapporter til Admin
Jeg har arbejdet for en virksomhed i Aalborg i 2,5 år der delte lager med DHS. Jeg vil bare sige at det er et fedt sted at arbejde hvis man har lidt flair for IT og vil lære en masse om servere osv. Jeg kender også ejeren af DHS og kan sige at han er en flink og reel gut. +1 til DHS herfra :-)
--
Mit bud gælder 24 timer. 64 plusser på whitelisten.
#5
jbred
Elite Supporter
25-04-2024 08:04

Rapporter til Admin
Det vil altid spare firma en masse samtaler ved at oplyse lønnen både 2-3 mdr oplæringsløn/prøvetid og efter 3-5 mdr selvstændig "nu erfaren" løn. I tidernes morgen oplyste firmaer først løn når man stort set var ansat, der har jeg selv sagt nej til 2 jobs. Det vil bare spare samtaler/tid for begge partnere, med mindre man lige kommer fra ungarb til 75 kr i timen fra brugsen.
--
#6
Kammerfruen
Elitebruger
25-04-2024 08:26

Rapporter til Admin
#3 Så kan du vel nævne, hvad lønnen er hvis man er hel grøn kontra hvis man er virkelig dygtig? :-)
--
#7
freak_master
Ultrabruger
25-04-2024 08:26

Rapporter til Admin
#5 + 6 Jeg kan desværre ikke give dig noget tal, da det både er individuelt bestemt, og ikke mig lønforhandlingen foregår hos. Kommer du med stor erfaring inden for HDS storage eller 3Par kan du få en god løn, kommer du helt grøn som 18 årig og har samlet én forbruger computer selv i dit liv, så får du ikke helt det samme. Det er fint at være upfront med sine lønkrav, hvis man får beskrevet sine kompetancer, men jeg kan desværre ikke bare smide nogle tal op i luften.
--
Sidst redigeret 25-04-2024 08:27
#8
Thomas G
Junior Supporter
25-04-2024 08:49

Rapporter til Admin
Op for et positivt indlæg.
--
#9
Sofacykel
Giga Supporter
25-04-2024 14:32

Rapporter til Admin
Sjovt at se DHS post her. Småhandler med jer gennem job fra tid til anden og har kun positivt at sige. :) Gode priser og rettidige forsendelser til tidskritiske opgaver. Anderledes sted at lave jobopslag. Godt med lidt tænkning ud af boksen. God vind!
--
#10
Kristina
Monster Nørd
25-04-2024 16:06

Rapporter til Admin
Superfedt opslag - god vind.
--
Nuff' said: http://xkcd.com[...] Hvis du mangler Dropbox, kan du bruge mit link = 500 MB ekstra data hver :) https://bit.ly[...]
#11
gfunknown
Giga Nørd
25-04-2024 19:24

Rapporter til Admin
Dem som spørger efter løn skulle måske bare sende en ansøgning med kvalifikationer, og hvis firmaet viser interesse snakkes der sikkert løn. kender ikke mange steder som oplyser lønnen, men skriver i stedet de giver løn efter kvalifikationer. så ikke noget i vejen med det. Forventer i direktørløn, så er det nok ikke den stilling e’er er opslået her i skal søge.
--
#12
Cykle35
Nørd Aspirant
25-04-2024 19:37

Rapporter til Admin
Syntes bestemt det er relevant et firma der søger folk kan sætte en cirka løn. Er bestemt ikke ligegyldigt om man kan forsørge en familie eller om jobbet er forudsat man bor i en et-værelses med faste udgifter til 2500,- md. incl strøm og vand. Har før brugt tid og ressourcer på jobs der efter samtaler viser sig at være rigtig dårligt betalt hvor både firma og jeg kunne have sparet os for de ulemper.
--
Asrock PG 650i Lightning NZXT H1 -|- ProArt 4080S 7800x3D -|- FlareX 6000MHz CL30 DELL AW3423DWF
#13
Business
Giga Supporter
25-04-2024 19:48

Rapporter til Admin
Ja, det oplyses sjældent i jobopslaget, men ringer man til kontaktpersonen, kan der som regel fortælles en lønramme, f.eks. 32.000-36.000. Jeg ville ikke gide bruge tid på at søge et job, hvis den information ikke var til rådighed.
--
#14
ITdude
Ny på siden
26-04-2024 12:53

Rapporter til Admin
Jeg blev tilbudt job der i 2015, som nyuddannet it-teknolog. Vi kunne dog ikke kunne blive enige om lønnen. Deres tilbud var 22.000 kr/md. Kan desværre ikke huske pension og andre vilkår. Arbejdstid var 37 timer, men forventning om, at man blev og lavede ting færdige hvis man var i gang eller når der var travlt. Dog uden overtidsbetaling. De nævnte dog, at de så også var fleksible hvis man skulle til tandlæge osv. midt på dagen. Under forhandlingerne fortalte de, at deres nuværende tekniker, der havde været der en række år, gik til 28.000 kr/md, så der var mulighed for at stige lidt, når man blev mere erfaren. Alt i alt virkede det til, at være en god lille virksomhed, men dog på ingen måde nogle der kunne tilbyde løn til en faglært.
--
#15
Sven Bent
Elite Nørd
26-04-2024 21:35

Rapporter til Admin
#11 Problemet her er respekt for dine ansatte. hvis du ikee er aabne omkring loeenen foerst hvorfor boer jeg gaa igennem processen bare fordi Firmat ikke gidet give et hurtige aerligt svar? hvis de kome ud og sagde omkring 32.000 om maanede saa viste jeg med det samme at jeg ikke gad soege for start punkter er saa langt fra hvad mit produkt koster og jeg ville fint gaa videre. I stedet skal jeg nu side og lave ansoening og gaa til samtale og spilde baade mine or firmat's ansatte tid. For saa at komme frem til det samme at loenen er for lav til det er min tid vaerd Hvis de kom ud og sagde det ligge I omkring 60.000 om maanede saa ville jeg kunne sige at der er god chance for at loennen er vaerd at skifte for alt efter hvad der ellers er af fordele (Betall certificering. uddannelse stoetter. pension mm. men aarligt talk saa har jeg ikke truck kort saa jeg ville nok ikke vaere en god kandidate alligevel. og saa er det en lidt transport tid til stedet :D Men kort fortalt handler det om at spare tid for alle involverede
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
--
Sidst redigeret 26-04-2024 21:36

Opret svar til indlægget: DHS i Aalborg, Svenstrup søger IT medarbejder

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning