Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Feedback på indretnings setup (Hjemmekontor)

Af Bruger JakobBay | 21-04-2024 13:54 | 516 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej Jeg er nået til erkendelsen af, at jeg er nødt til at lave et ordentligt fysisk setup, for at kunne sidde og arbejde derhjemme. Jeg har desværre ikke noget ekstra værelse, så er nødt til at lave et setup i stuen. Derfor må det gerne være lidt "pænt" og stilrent at se på. Setuppet er at jeg primært arbejder på min Private computer (MacBook Pro M3 Pro), og så min arbejds commputer (En Lenovo X13). Normalt har jeg bare en Dell UltraSharp skærm med USB-C, og tilslutter så den computer jeg bruger. Altså ingen desktop. Stue: Herskabelig stil, sildebens parket, lyseblå væg og lyse møbler. Bord: Jeg overvejer et hæve sænkebord, på 140x70 cm: Ikke for dybt (80-90 cm). Og har lidt udset mig dette: https://www.dpj-workspace.com[...] Men kan ikke finde ud af om jeg skal vælge en hvid bordplade i stedet? Stol: Herman Miller Embody. Kan læse alle steder at det er den ultimative stol, så det virker ikke til at være til debat. Skærm: ? 49" Dell UltraSharp U4919DW, Så kan jeg få både billede og strøm igennem samme USB-C kabel, og behøver ikke ekstra strømkabel. Monteret på en eller anden arm, på bagkanten af bordet. Desktop organizer. Jeg har forelsket mig lidt i Balolo setuppet: https://www.balolo.de[...] - Headphone holder - Laptop riser - Magsafe holder - Tray holder Afhængigt af bordplade valget, så enten helt sort eller valnød design.? nogen input, forslag eller?
--
Mobilnørd :)
#1
Kolklik
Bruger Aspirant
21-04-2024 21:01

Rapporter til Admin
et forslag her er fra er at bord med ben kan være træls når man skal støvsuge, vaskegulv, eller bare gerne vil have det til at være lidt "let". Når nu du forsøger at gøre det pænt i en stue, så var det måske værd at overveje et væghængt ? https://www.kontormoebler.dk[...] Så kan man jo bygge en kasse rundt om selve søjlen, og vælge en pæn bordplade der matcher lidt med resten af stuens møbler :) (Evt i sildeben)
--
#2
MOAAA
Gigabruger
21-04-2024 23:05

Rapporter til Admin
Jeg har for et par uger siden også ændret mit hjemmekontor, så det bare er helt clean: https://i.imgur.com[...] Computer: Skiftede til den nye iMac M3 + iPad Pro som sideskærm med ens blå fod som iMac'en også har. Jeg havde alm. PC forinden med en Samsung G9 skærm... var sgu ikke helt så kreativ som på en mac så den røg i kælderen :D så hvis du er til Macbook så evt. få en lækker skærm og en alu fod til din Macbook eller hav en iMac... den kan fås i alle farver, så måske en blå eller guld kunne være fed hvis I har lignende farver i hjemmet (tastatur + mus + trackpad og kabler har samme farve). Ledningen under bordet er også væk btw... og så går der kun ét kabel op til iMac'en, det indeholder strøm + netværkskabel, og så får iPad'en strømmen fra skærmen med en lille kort USB C ledning. Stol: Charles Eames EA-119 office chair hvid læder. Har aldrig siddet bedre, og den står som ny, købte den vist i 2014(!), man kan finde mange lignende modeller/copy cats til en lavere pris, er helt vild med hvor simpel den ser ud, tror den ville stå flot i en herskabelig stue, hvor det så ikke ligner en alm. kontorstol. Bord: Kan ikke huske, men det var en dansk forhandler hvor man kunne spec det helt som man ville have med form og funktioner. Belysning - spots i loft + Philips Hue bordlampe (den kan animere lyset så det står og giver noget levende dagslys osv.), skiftede min PH 3/2 ud med denne... ved ikke om den kommer frem igen fra skabet :)
--
Sidst redigeret 21-04-2024 23:06

Opret svar til indlægget: Feedback på indretnings setup (Hjemmekontor)

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning