Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp til Google login

Af Ultrabruger Lng | 12-07-2023 19:38 | 526 visninger | 5 svar, hop til seneste
Laaang historie kort: Ferie! Lækkert! Teenagerens telefon går i stykker... Okay... Jeg finder en iPhone til salg i området vi har lejet sommerhus i. Han skal bekræfte sin mail. Det kan han så ikke fordi han har slet 2 faktor godkendelse til. Så det skal godkendes på hans anden telefon (hvor skærmen er helt i udu) Han kan heller ikke huske sit kodeord, fordi han ændrede det for 5 måneder siden pga et eller andet spil. Nu kan han så ikke komme i gang med at bruge sin telefon før han får bekræftet sin mail. Det kan han godt når vi kommer hjem og han kan bruge sin computer, men husfreden resten af ferien er alvorligt i fare. Den største udfordring er at han ikke kan huske en skid. Nå men hvor om alting er: hvordan får jeg logget på hans gmail, når han ingenting kan huske og han ikke kan godkende på hans anden device, pga ødelagt skærm? Det er bare besværligt når vi er i sommerhus uden alt det jeg plejer at vi have i nærheden. First World problem det ved jeg. Det kan også sagtens vente. Meeen de der teens. For helvede. Kan nogen hjælpe mig lidt videre? Tror jeg fra et par øl til madlavningen, så får jeg fa nydt det ?? På forhånd tak og god sommer!
--
Computers are like old testament gods: Lots of rules and no mercy.
#1
ToFFo
Guru
12-07-2023 19:44

Rapporter til Admin
Kan man se noget på skærmen men virker touch bare ikke? Så kan du tilslutte en mus og bruge den i stedet for touch-funktionen til at navigere rundt på den defekte telefon. Nemt hvis det er Android, knapt så nemt hvis det er iPhone. Hvis det ikke er muligt, er der sat en recovery email op og tilknyttet? Hvis ikke, så virker systemet som det skal og du ved din konto er ret godt sikret. Så får du da i det mindste noget godt ud af misæren :P
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
--
Sidst redigeret 12-07-2023 19:45
#3
Lng
Ultrabruger
12-07-2023 20:11

Rapporter til Admin
#1 Det er skærmen der er gået helt i stykker. Man kan intet se på den, selvom der er lys i den. Der er ingen recovery mail tilknyttet. Og som sagt har han også lavet alt muligt selv som jeg ikke har styr på. Men for hulen altså. ??
--
Computers are like old testament gods: Lots of rules and no mercy.
#4
ToFFo
Guru
12-07-2023 20:28

Rapporter til Admin
#3 - Er det en iPhone eller Android telefon? Du får den nok ikke låst op mens du er i sommerhus men... Jeg ved ikke hvordan det fungerer med iPhone, men er det en Android telefon med USB-C kan du tilslutte telefonen til en dockingstation, eller købe en form for dockingstation/splitter som er USB-C og har mindst 1 udgang til billed og 1 USB port. For eksempel: https://www.compumail.dk[...] På den måde kan du få telefonens billede på skærm/TV og så kan du tilslutte en mus via USB porten. På den måde får du telefonens billede vist på skærmen og du kan styre telefonen med musen. Der kommer en lille markø frem på skærmen. Er telefonen låst med fingeraftryk burde der være valgt en obligatorisk backup-kode også. Som for eksempel mønsterlås eller pin-lås. Så lås op med mønster/pin. Så kan du authorize dig selv ved login forsøg. Alt det forudsætter selvfølgelig at den funktionalitet ikke er slået fra. Den er slået til som standard, så det burde virke, så længe telefonen virker bag skærmen. Om man kan det samme på iPhone aner jeg ikke. iOS er et meget lukket system og Lightning stik fucking sucks. Alle telefoner jeg har haft med USB-C har jeg kunne sætte til fx. en Lenovo dockingstation og så får jeg telefonens billede på skærmene, samt tastatur/mus og andet tilsluttet bliver forbundet med telefonen og den oplader. På den måde kan jeg stadig lave lidt arbejde, mens jeg venter på en computer. Mobilen kan ikke køre alle programmer jeg bruger, men de fleste. En god nødløsning.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0. Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
#5
Lng
Ultrabruger
12-07-2023 21:25

Rapporter til Admin
#4 Tak for input. Det gør det nok ikke nemmere, at han er skiftet fra Android til iPhone. Faren er heller ikke tilfreds.?? Som sagt får vi det ordnet når vi kommer hjem. Men han er ret utålmodig.
--
Computers are like old testament gods: Lots of rules and no mercy.

Opret svar til indlægget: Hjælp til Google login

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning