Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Åbne en ipad

Af Gigabruger teodorq | 17-03-2023 21:57 | 1075 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej folkens Jeg har fået det tvivlsomme hverv og få åbnet min svigermors ipad, der er hverken adgang til selve ipad eller cloud konto. Vi kan desværre ikke spørge hende da hun døde i et trafikuheld tilbage i september og vi er først kommet til alt elektronik nu. Er der nogen måde vi kan tilgå dataen på den uden koderne?
--
#1
Madsen
Gæst
17-03-2023 22:20

Rapporter til Admin
Hvis du vil åbne en iPad, der tilhørte et afdødt familiemedlem uden at kende koden, kan du have et par muligheder afhængigt af situationen. Hvis du er en Legacy Contact for den afdøde person og har deres unikke adgangsnøgle og dødsattest, kan du anmode om adgang til deres Apple ID og data på siden Digital Legacy https://digital-legacy.apple.com[...] Hvis du har deres iCloud-e-mailadresse og adgangskode, kan du nulstille deres iCloud-adgangskode og gendanne en iCloud-sikkerhedskopi på iPad. Men hvis du ikke har nogen af disse legitimationsoplysninger, skal du have en retskendelse, der udpeger dig som den retmæssige arvtager af deres personlige oplysninger og kontakt Apple Support for at få hjælp. Bemærk venligst, at Apple ikke kan hjælpe med at fjerne adgangskodelåsen uden at slette enheden, og at enheder med aktiveringslås skal gendannes til fabriksindstillingerne, før de kan bruges med et andet Apple-id.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
teodorq
Gigabruger
17-03-2023 23:58

Rapporter til Admin
Tænkte nok det var en sværere omgang.. Hvad hvis ipad bare skal nulstilles ? kræver det også alt muligt ?
--
#3
Ð Xargo
Junior Nørd
18-03-2023 11:03

Rapporter til Admin
#2 Yes, det er hele tyverisikkerheden i enheden, at de ikke bare kan stjæles, nulstilles og sælges videre. Typisk kalder man det for "icloud låst", som man ved feks reperationer også skal slå fra. Gennem apple support kan man få det ordnet, men som skrevet i #1 så er det ikke bare lige "tryk på denne knap og kom videre". Så kun du ved om det er besværet værd / om ipad'en er ny nok til at bruge tid på det.
--
NR200P, 16gb DDR4 3600Mhz, RTX3070, Ryzen 3700x, SF750 plat, B550i Strix, Kraken Z63.
#4
teodorq
Gigabruger
18-03-2023 16:22

Rapporter til Admin
Jeg takker for hjælpen.. Må se om de kan løses ellers er det bare ærgeligt.
--
#5
Jens
Gæst
19-03-2023 09:17

Rapporter til Admin
Hej Hvis du har en kvittering på den, kan du anmode om at få den låst op her: https://support.apple.com[...] > Følg link under "Start en supportanmodning" i bunden > Følg link under "?Har du brug for yderligere support?" (kan ikke linke direkte til denne side). Du skal have kvitteringen eller et billede af den, som kan vedhæftes formularen, ligesom du skal oplyse hvor den er købt og hvornår (altså oplysninger, der ofte står på en kvittering :)). Det tager op til 14 dage, før du får svar, og det kræver en gendannelse/sletning af enheden, som andre allerede har skrevet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Åbne en ipad

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE