Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Printer via LAN vs USB ?

Af Giga Nørd Ali | 01-02-2023 21:00 | 521 visninger | 5 svar, hop til seneste
Har de seneste par år døjet med fejl 43 hvor Windows nægter at genkende den tilsluttede printer. Hver gang USB kablet isættes computeren får jeg meddelse om en ukendt USB enhed er blevet tilsluttet. Har ved tidligere install af printer alligevel få møget til at lykkes, men kun efter timers roderi. Udlånte printerkablet til en nabo i forrige uge og efter jeg fik det tilbage og tilsluttede printeren igen er det komplet umuligt at få det til at virke igen. Nu overvejer jeg en printer med både USB og LAN tilslutning, da jeg fået tilbudt en printer med disse porte. Ved godt at der findes wifi løsninger, men så skal jeg købe nyt. Skal i første omgang derfor høre om en LAN konfiguration er stabilt og pålideligt til én enkelt computer....og om en opsætning er lige til eller det også kan gå hen og blive en kompliceret affære? Hvad er der af erfaringer med LAN løsninger....evt væsentlige plusser og minusser?
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.
#1
Bossmann_dk1
Semibruger
01-02-2023 22:05

Rapporter til Admin
Ville til enhver tid vælge LAN fremfor USB. Satte en op hos svigerforældrene, de er tre brugere men selvom du kun er en, no prob. I med kabel og DHCP giver adresser m.m Win 10/11 finder selv basis driveren lige så snart du går i enheder/printere. Printere på LAN er i princippet også "trådløse", da du kan printe fra alle enheder på dit wifi netværk. Bærbare/tablets osv. Jeg ville gøre det uden at tænke over det. Du kan jo stille den hvor end du lyster, bare der er net. Så er man ikke begrænset til usb kablets fysiske længde.
--
#2
Mr. WoLF
Guru
01-02-2023 23:07

Rapporter til Admin
Print trådløs
--
#3
maho
Gigabruger
02-02-2023 09:11

Rapporter til Admin
#2 enig, all printere de sidste mange år har haft wifi, bare brug det.
--
#4
Bossmann_dk1
Semibruger
02-02-2023 16:49

Rapporter til Admin
#2#3 OP skriver Ved godt at der findes wifi løsninger, men så skal jeg købe nyt. samt Nu overvejer jeg en printer med både USB og LAN tilslutning, da jeg fået tilbudt en printer med disse porte. Så anbefal da noget han ikke spørger om?
--
#5
Ali
Giga Nørd
02-02-2023 17:46

Rapporter til Admin
#1 tak for de fine hints....købte den HP printer med LAN i dag. I løbet af et kvarter var den sat op og alt spiller suverænt godt. Nu kan enhver der er koblet på wifi-forbindelsen printe...hvad enten det er fra den stationære PC, bærbare, telefon eller tablet. Tror LAN er den sikre vej frem...det er møen mere pålidelig løsning med en mere stabil forbindelse og uden risiko for at det trådløse netkort i en printer futter af. Kan forestille mig at de indbyggede wifi-kort er blandt de billigste og skrøbeligste der kan købes - med mindre man har en dyrere printer der sælges til erhverv. Takker endnu en gang: )
--
Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people.

Opret svar til indlægget: Printer via LAN vs USB ?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning