Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Nyt Tastatur & Mus er tiltrængt, forslag/bud på nyt?

Af Guru DeeKay | 25-09-2022 17:14 | 871 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej Hol'ere! Jeg trænger efterhånden til noget nyt Tastatur & Mus, så nu bikser jeg lige en lille (endnu en tastatur/mus) tråd sammen for at forhøre mig herinde hos ekspertpanelet, da jeg ikke selv har skide meget tjek på tingene hvad dette angår :] Ved ikke lige hvad der kan stilles af krav til hverken/eller, men prøver alligevel lige at liste lidt op her! Tænker at jeg fortsat godt vil have et tastatur med medietaster langs toppen af tastaturet (eventuelt macrokeys der kan indstilles som værende medietaster), da disse bruges dagligt. Numpad, da dette også bruges dagligt. Nordisk layout (dvs. ÆØÅ på tastaturet). Gerne et med "stor" enter-tast (nu man er vandt til det og HADER forandringer/ændringer). Eventuelt et "lukket" tastatur hvorved krummer og alskens andet ikke kan ryge ned mellem tasterne/ned i tastaturet? Ikke alt for højtklikkende taster. Håndledsstøtte, eventuelt en aftagelig en af slagsen. Lidt bling-bling lys/RGB i ses også gerne som en mulig ting, eventuelt noget der kan styres enten via. Asus Armoury Crate, eller Corsair iCue. Nuværende tastatur er et Roccat Isku FX. Af mus tænker jeg blot noget ala nuværende, som er en Roccat Kone XTD. Dvs. en mus med en 7-8 knapper, hvoraf to af dem gerne må kunne indstilles til at ændre DPI på musen, samt et par "tommelfinger-knapper" også, og ellers også med lidt bling/RGB inde over, som igen kan styres enten via. Asus Armoury Crate eller Corsair iCue. Samt gerne i samme størrelseskategori som er værende: Bredde = 7,8cm. Dybde/længde = 13,5cm. Da det i så fald vil stemme fint overens med at jeg er bruger af "clawgrip". Er der glemt/misset noget i ovenstående, så prik endelig ind med spørgsmål! Budget har jeg ikke lige tænkt så meget over, kan det sammenlagt holdes under 2000kr (også gerne billigere), er jeg en glad mand, med andre ord så er jeg ikke på jagt efter det dyreste af det dyreste! Håber i kan assistere en fellow Hol'er! ;] //Daniel
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.

--
Sidst redigeret 25-09-2022 17:15
#1
DeeKay
Guru
04-10-2022 17:22

Rapporter til Admin
Ikke fordi der rigtigt kom nogle eventuelle forslag :/ :p Så prøver vi på en anden måde ifb. med bumpet her. Hvad har du/i af Mus/Tastatur og hvorfor har du/i valgt hvad i har? :)
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#2
StarF
Nørd
04-10-2022 17:31

Rapporter til Admin
https://next.wooting.io[...] Har det selv, det er ubeskriveligt hvor lækkert det er
--
Shine on you crazy diamond! http://www.evilsun.dk[...]
#3
Gill Bates
Guru
04-10-2022 17:40

Rapporter til Admin
Keyboard: Varmilo VA88M Ink Rhyme med MX brown switches. Dejligt tastatur. Så simpelt og velfungerende, ingen blingbling. Måske også lidt kedeligt, men jeg er glad for det. Man kan absolut høre tasterne hvis man hamrer igennem, men det larmer ikke vildt ved normalt brug, og det er tilfredsstillende at skrive og game på. Mus: Netop fået en Razer Viper V2 Pro. Fed mus. meget let. Optiske switches, så chancen for fejl-doubleklik er meget lille. Men hvis jeg ikke havde fundet den billigt som demo model ville den have været for dyr.
--
Sidst redigeret 04-10-2022 17:41
#4
Mango
Semi Nørd
04-10-2022 23:57

Rapporter til Admin
Varmilo VA88 med cherry MX silent keys (nær lydløse keys), virkeligt godt keyboard. https://www.pricerunner.dk[...] https://switchandclick.com[...]
--
Sidst redigeret 04-10-2022 23:59
#5
jst
Monsterbruger
05-10-2022 13:54

Rapporter til Admin
Har selv dette: Razer Ornata v3 Keyboard. Købt for 750,- Razer Deathadder v2. Købt for 500,- ish Mus er købt efter at ha læst reviews, og mål/pasform passer godt til mig. Tastatur er købt efter at have haft hands-on på det. Elsker håndledsstøtten, og synes generelt det er et tastatur der passer til mit brug af gaming, YT og nørd surf.
--
https://valid.x86.fr[...]
#6
dwal
Ultra Supporter
05-10-2022 14:46

Rapporter til Admin
Kører pt selv med: MUS: Endgame Gear XM1r - bedste mus jeg har ejet so far, og jeg har haft en del. :D Tastatur: Custom bygget KDB8x version 1 med Zealio 65g switches. - Den har kørt upåklageligt i omkring 3 år nu.
--
Bum...
#7
ThyraNielsen
Ny på siden
12-11-2022 07:25

Rapporter til Admin
Der er mange gode tastaturer og mus derude, men det afhænger virkelig af, hvad du har brug for, og hvad dine præferencer er. For eksempel, hvis du leder efter et tastatur, der er holdbart og spildbestandigt, kan Logitech K480 være en god mulighed. Det er et Bluetooth-tastatur, der kan bruges med flere enheder, såsom en computer, telefon eller tablet. Hvis du leder efter en gaming-mus, kan Razer DeathAdder Chroma være et godt valg. Den har 10 knapper og et ergonomisk design, der er beregnet til at reducere stress på din hånd. Den har også 16,8 millioner farver at vælge imellem, så du kan tilpasse udseendet, så det matcher din stil.
--

Opret svar til indlægget: Nyt Tastatur & Mus er tiltrængt, forslag/bud på nyt?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE