Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

The Recession We Need To Have

Af Gæst nassebarn | 16-05-2022 17:59 | 563 visninger | 1 svar, hop til seneste
Economics Explained har lavet en video der hedder "The Recession We Need To Have"; https://www.youtube.com[...] den handler om at vi nok snart kommer ind i en Recession. Tror I der er noget om om dette? Og hvad har I tænkt jeg er gøre?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
SkylineGTR
Guru
16-05-2022 18:44

Rapporter til Admin
En ressesion har været under opsejling i lang tid. Krigen har bare gjort det være. Men ja, jeg vil mene der er noget om snakken. Faktisk har en del nu advaret om en global recession, alt lige fra store firmaer til økonomer og store banker. https://ekstrabladet.dk[...] Jeg er af den opfattelse at det ikke længere handler om vi undgår en ressesion, men nærmere hvornår den kommer og hvor nasty den næste recession/finanskrise bliver. Kina har corona nedlukninger igen som igen vil gøre de I forvejen forsinkelser på globale forsyningslinier endnu være og der ud over døjer de med en kæmpe boligboble og en helveds masse gæld som china evergrande og andre bolig entræponøre. USA har høj inflation og the feds rentestigninger truer med at sende usa i recession. Central bankers kamp mod inflation ender næste aldrig med en blød landing. Usa i recession vil ramme Europe og Danmark. Det kan ende med stagflation. Der ud over har us sanktioner mod Rusland som også gør ondt på den amerikanske befolkning. Europe har også høj inflatable og med de sanktioner vi sender mod Rusland gør også ondt på os selv. Næste sanktion pakke som omhandler olie også. Kommer til at sende benzin og diesel priser mere i vejret og lukker putin for gassen til Europa, vil det også gøre ondt oven i de i forvejen høje energi priser. Der advares også nu om en global fødevarer krise som går at mad vil stige mere i nu i pris. Så er der som sagt global mangel på ting. Jeg tænker også vi vil se flere konkurser i den kommende måneder, før har firmaer været ramt under corona og nu under inflation og mangel på vare. Der er mere i nu, men jeg tror i får min pointe. Med alt det som sker nu, vil jeg blive målløs, hvis vi undgår en ressesion. Undgår vi en ressesion, er verdens økonomien mere robust end jeg giver kredit for. For mit ved kommende gør jeg det at jeg får afviklet gæld og spare op. Har aflyst sommerferien for at gemme penge til pris stigninger og evt. Mistet job med tiden. Inflation vare ved i vært fald nok 1-3 år i nu. Jeg holder mig fra investering som aktier m.m. Også ellers hinder mit forbrug på et minimum. Det er nu man skal spare op og gøre noget og ikke når reccision har sat ind og man måske står uden job. Jeg har ikke glemt finanskrise i 2008. Den var nasty at komme igennem. Så kort og godt, ja der er noget om snakken. Det er min opfattelse. Jeg håber vi undgår en ressesion, men med at det som sker rundt om i verden og i Europa, er det svært at se vi undgår det.
--
5600X/5950X - ASUS B550-I/DARK HERO X570 - G.SKILl 32 GB 3600 MHz CL14 - GTX 1650/RTX 3080 - SAMSUNG 980 PRO 1 TB/2 TB - WD RED/GOLD 4 TB/14 TB
--
Sidst redigeret 16-05-2022 18:47

Opret svar til indlægget: The Recession We Need To Have

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE