Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

hvilken retning på datatekniker uddannelsen

Af Gæst Jimmy | 10-08-2021 19:06 | 777 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej jeg skal snart til at vælge hvilken retning jeg vil på datatekniker uddannelsen. jeg har overvejet infrastruktur eller IT support. jeg ser mig selv i fremtiden sidde som konsulent kan jeg det med en IT supporter, kan nogen af her fortælle have jeg kan med de 2 retninger? MVH jimmy
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

--
Sidst redigeret 10-08-2021 20:38 af Ronson
#1
Beer
Gæst
10-08-2021 19:13

Rapporter til Admin
#0 Din studie vejleder kan fortælle dig om dine muligheder
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
tuwk
Semi Nørd
10-08-2021 21:54

Rapporter til Admin
Kontakt din nærmeste erhvervsskole som tilbyder IT-supporter uddannelsen, de har vejledere som kan hjælpe dig med dine spørgsmål. Men lige for at gøre noget klart - det kræver erfaring for at blive konsulent, og din erfaring definerer hvad du kan blive konsulent inden for. Din uddannelse definerer i nogen grad hvad du kommer til at arbejde med, men husk på at IT er en dynamisk arbejdsplads, som kræver at man konstant uddanner og specialisere sig, hvis man ønsker de fede stillinger.
--
Jeg synes, at en signatur er unødvendig.
#3
neondyret
Giga Supporter
11-08-2021 12:16

Rapporter til Admin
Datatekniker uddannelsen kan du vælge infrastruktur eller programmering it supporter er ikke en del af datateknikker men derimod kan du bygge datateknikker uddannelsen ovenpå it supporter, jeg selv ved tage datateknikker uddannelsen med speciale i infrastruktur læser dog os k8s ved siden af som er lidt et sidespring til infrastruktur vil sige med datateknikker uddannelsen indenfor infrastruktur så du godt klædt på til mange grundlæggende områder, så kan man specialisere sig derefter alt efter hvad man syntes er spændende at arbejde med . it konsulent bliver du ikke bare lige det kræver som nævnt noget erfaring ude i marken :-)! Det bare med grave alt det erfaring til dig du kan .
--
Pc - I5 2500K @ 4,5 Lc | Asrock ultimate6 | 4 gb Cl 7 | 6870 | Hifi - Denon 4308 | Dali mentor 8 | Cw HFA 18x | Samsung us6705 46" Led
#4
bft
Gigabruger
11-08-2021 17:07

Rapporter til Admin
#3 Du får selvfølgelig givet en del i skyen, men sætter du selv k8s får du da netop afprøvet alle dine infrastruktur færdigheder. Af ren nysgerrighed har du prøvet at sælge Kubernetes til din arbejdsplads? Den var svært at sælge i Jylland men efter jeg er flyttet til København er den nok min mest brugte erfaring.
--
#5
unletche
Bruger
11-08-2021 17:31

Rapporter til Admin
Om du er uddannet IT-support eller datatekniker med speciale i det ene eller det andet, så vil din fremtidige stilling med garanti afhænge af din læreplads, samt hvilke teknologier du har interesse for og som du kan få lov at arbejde med - der er ikke nogen fastdefineret IT-supporter eller datatekniker-stilling. Grunden til at jeg nævner lærepladsen som en vigtig faktor skyldes at du kommer til at arbejde med de produkter, som de bruger på din læreplads, og det er immervæk her du kommer til at bruge det meste af din tid. Sådan helt lavpraktisk i forhold til jobmuligheder har jeg hørt at programmeringsudgaven af Datatekniker-uddannelsen kan give lidt udfordringer, da man skal ud og konkurrere med datamatikerne. Her er infrastrukturudgaven lidt mere eftertragtet, da der (så vidt jeg ved) er mangel på især netværksteknikere. Source: jeg er selv under uddannelse som Datatekniker med speciale i infrastruktur.
--
Kunstig intelligens kan intet stille op mod naturlig dumhed
--
Sidst redigeret 11-08-2021 17:32

Opret svar til indlægget: hvilken retning på datatekniker uddannelsen

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning