Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Organisering af opladere

Af Ultrabruger Tomruk | 20-07-2021 17:33 | 868 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej, jeg er ved at få spat af opladerene til alle de dimser vi render rundt med. Jeg har nok omkring 25 forskellige opladere og de fleste ligner hinanden. Har i noget opbevaringssystem i bruger eller ligger de alle jeres bare i en skuffe? Jeg så forleden af Superbrugsen solgte en "Din egen salat bar derhjemme" dims. Det var en bakke med en masse mindre plastikkasser, der hver havde et gennemsigtigt låg. Den tænkte jeg måske kunne være en god løsning. Så kan man se hvad hvilken oplader der ligger i bakken men stadig væk have dem alle samlet og nem flytte dem
--
#1
ToFFo
Guru
20-07-2021 18:05

Rapporter til Admin
Jeg har smidt en masse ud. Alle dem jeg ikke føler jeg har brug for er smidt ud. Så har jeg sorteret godt i det og pakket små kabel-tasker, som indeholder de kabler og adaptere som jeg bruger når jeg er i udlandet, i 3 forskellige størrelser. 1 til weekendture, 1 lidt større til lidt længere ture, og 1 størst til de længste ture, hvor jeg er langt væk hjemmefra, hvor jeg skal bruge bagagevægt, powerbank, papir og kuglepen, kabler, SD kort, adaptere, omformere til forskellige lande osv. Ind imellem må man sgu lige tage en chance og smide noget ud, som man vurderer man ikke får brug for.
--
- Indsæt signatur -
#2
LTC
Elitebruger
20-07-2021 18:27

Rapporter til Admin
Jeg er begyndt at gå helt over til USB-C, så har jeg en eller to 45W opladere som klarer det hele.
--
#3
Martin Lohse
Elitebruger
21-07-2021 16:31

Rapporter til Admin
#0 Jeg har nogle sortimentskasser (Jeg tænker det er dem du søger). som jeg flittig bruger til alle min reservedele til cyklerne. Faktisk anvende jeg en til diverse ladere osv til di2, pulsur, wattmåler osv. Det er en god måde lige at vide hvor opladerne er. Sæt evt. dymo på, hvis nogle af opladerne bruges sjældent.
--
Sidst redigeret 21-07-2021 16:32
#4
Comicsdk
Monster Supporter
21-07-2021 16:43

Rapporter til Admin
Jeg har en powerbank der så fungerer som oplader for to Iphones, en Lenovo tablet og en voksensut. Der er flere opladere der kan bruges på tværs af enhederne, men stort set alle powerbanks kan afløse de 23 opladere man har liggende, så det jeg har gjort, er at kassere samtlige opladere og holde mig til et par standard USB-kabler og et enkelt et enkelt USB-C. Så står powerbanken bare ved siden af den stationære og kan hurtigt juices hvis den er flad. Find en powerbank med to-tre udgange og se dig ikke tilbage. (AV-Cables sælger korte kabler til fornuftige priser; jeg ved snart ikke hvad man skal med kabler på over tyve centimeter)
--
#5
HunterKiller
Elite Nørd
22-07-2021 09:10

Rapporter til Admin
Tror ikke jeg har noget udstyr der ikke kan lades med USB så jeg har en Anker Powerport 5, med en assortment af forholdsvis korte microusb og usb-c kabler i, og 2x Baseus 65w GaN USB-PD/USB-C (fra Aliexpress) ladere til de ting der skal have meget effekt (som f.eks mine 2 laptops), eller hvis noget bare skal lades hurtigst muligt
--
Linux, både privat og professionelt Det er aldrig umuligt at trække et kabel, so stop whining

Opret svar til indlægget: Organisering af opladere

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE