Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak

Computer frøser og crasher.

Af Gæst Lars | 21-04-2021 07:13 | 305 visninger | 6 svar, hop til seneste
Jeg har et problem efter jeg har haft taget min CPU, ram, og grafik kort ud for at rengøre pc’en i bunden, og efter jeg har gjort det og sat det sammen igen umiddelbart uden problemer, er min pc begyndt at fryse. Der var ingen problemer med opstart, men tænkte det måske kunne være noget software der var gået galt og formaterede min computer. Efter en frisk formatering er problemet der stadig. Det sker når som helst, 5 minutter efter opstart, 15 min, 30 min. Det virker helt random. Det er da endda sket under selve opstart efter “velkommen” teksten hvorefter skærmen langsomt loader 1 stribe pc af gangen. Der er umiddelbart ikke noget der bliver for varmt.. specs i5 Intel core geforce gtx 1080 ti 2x 8gb ram håber der nogen der kan hjælpe! spørg endelig hvis jeg overså noget
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
7430
Mega Nørd
21-04-2021 07:43

Rapporter til Admin
Start den i fejlsikret tilstand. Og læs bsod event filen
--
jep jep
#2
Lars
Gæst
21-04-2021 08:18

Rapporter til Admin
Hej, og tak for hurtigt svar! Jeg blev nød til at google mig frem til hvordan jeg fik startet den i fejlsikret tilstand, og finde ud af hvad Bsod event er - jeg er ikke speciel computer kyndig, men det var det her jeg kom frem til.. https://ibb.co[...] Hvad er det jeg skal kigge efter? Mvh. Lars
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
LARMY85
Giga Supporter
21-04-2021 08:44

Rapporter til Admin
Hvordan har du rengjort din PC? Har du brugt en støvsuger og kan du muligvis have ramt en komponent på bundkortet som er slået løs/røget af? Du har haft CPU'en ude - bukkede pins? Kontroller evt. at der ikke er røget noget støv/forhindring ned i RAM-/PCIe-slottet. Jeg vender bare sten :-)
--
I am not a bot .-. .- - ... 01110000 01101001 01100101
#4
tcaxelsen
Maxi Supporter
21-04-2021 08:47

Rapporter til Admin
Jeg synes også det lyder meget specielt hvis du har haft CPU ude og rengjort under den. For så har du helt sikkert bøjet nogle pins. Det kan et bundkort ikke tåle. Det er noget andet hvis du bare har haft blæser af og givet den noget nye kølepasta.
--
#5
Lars
Gæst
21-04-2021 08:51

Rapporter til Admin
Hej! Den trængte virkelig til at kærlig hånd, så jeg pillede den fra hinanden (Grafikkort, cpu, ram) og blæste den ren med luft, børstede med en børste på div. blæsere uden at være voldelig, ingen støvsuger - har været meget forsigtig da jeg gentagende gange har bukket en pin, tabt cpu osv. Jeg tænkte godt over det måske kunne være noget støv der var røget ned et sted hvor det ikke skulle, så jeg startede forfra - alt ud, blæse ned i alle slots, sat sammen igen. Jeg tør ikke sige om det har fixet problemet, men det er nu over en time siden den sidst har lavet balladen, men ved ikke om det er for tidligt at kalde det en sejr? Kan det virkelig være det? Køre som normalt og så 30 min inde begynde at opfører sig som om den ikke får nok strøm (ud fra min bedømmelse). Kan det virkelig være skidt i fx. grafikkort slottet som får/fik computeren til at opfører sig så underligt?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Lars
Gæst
21-04-2021 08:53

Rapporter til Admin
tcaxelsen: Jeg har selvfølgelig ikke rørt under CPU'en :D Jeg har kun haft blæseren af, cpu'en ude for at sætte ny pasta på (Ved ikke hvorfor jeg tog den ud)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Computer frøser og crasher.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login