Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bundkort

Harddisk og ram til maximus XI formular

Af Ultrabruger correll | 25-02-2021 22:27 | 498 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej HOL Jeg har købt mig et maximus XI formula som opgradering fra mit gamle maximus VI hero. Jeg skal derfor have mig en M.2 harddisk, men er lidt i tvivl om hvilken jeg skal gå efter. Tænker den skal køre sammen med min ironwolf pro 2 GB, men i tvivl om jeg hellere skal køre det med en alm. SSD. Jeg har desuden kigget på nogle patriot viper steel 4400 mhz, som har fået gode anmeldelser. Men er ikke helt stærk på ram, bundkort og cpu sammenhæng. Sætter pris på lidt hjælp :-)
--
#1
DeeKay
Guru
25-02-2021 22:46

Rapporter til Admin
Taler vi bare spillager som brugspunkt for SSD'en? I så fald er der minimal forskel på om du snupper en sata-drevet en, eller hidsig M.2/PCIe. Skal det være noget der går lidt igen med bundkortet, kunne det eksempelvis være sådan en her: https://www.pricerunner.dk[...] Eller måske en fra PNY kunne være af interesse, er heller ikke super i øjenfaldende at se på: https://www.pricerunner.dk[...] Og igen, skal den blot bruges til spillager, så stir dig IKKE blind på read/write, da der som sagt ikke er den store forskel :) https://youtu.be[...] Hvad angår ram, så gå efter nogen med stramme timings (CL) og måske knapt så høj Mhz, da det (igen til spilforbrug) vil give bedre FPS/flere FPS for pengene(?)
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#2
correll
Ultrabruger
27-02-2021 23:11

Rapporter til Admin
Tak for hjælpen
--
#3
Porphyra
Semi Supporter
27-02-2021 23:21

Rapporter til Admin
WD blue er også en fin NVME, på lager, og rimeligt billig: https://www.pricerunner.dk[...] At købe dyre ram giver dig kun en marginal forskel, typisk ikke merprisen værd merprisen værd. Sweet spot for ram regnes typisk for værende 3600MHz CL16: https://www.pricerunner.dk[...]
--
#4
Thygekm
Monsterbruger
28-02-2021 11:07

Rapporter til Admin
De fleste test viser, at i de fleste tilfælde, gør det ikke nogen markant forskel hvilken SSD du vælger. Så længe du holder dig fra det billigste skrammel uden RAM-cache, skulle du være godt kørende. (RAM og Intel melder jeg pas)
--

Opret svar til indlægget: Harddisk og ram til maximus XI formular

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login