Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Søges: Forsømt stationær x3

Af Ultra Nørd BabaMac | 07-02-2021 08:32 | 531 visninger | 1 svar, hop til seneste
Søger ialt 3 stationære til projekt "før/efter billeder". Jeg vil gerne(på sigt)supplere min elevløn i aftentimerne/weekenden, og da jeg gennem tiden har indset at ombygning/opbygning er det jeg nyder at pusle med, tilbyder jeg nedenstående til 3 "vindere"(som jeg selv vælger ud). - Grundig rengøring af alle komponenter. - Skift af kølepasta(som udgangspunkt cpu, men gpu kan få en tur i samme ombæring hvis den trænger) - Opstramning/smukkesering af kabelføring Min tid+materialer til ovenstående er naturligvis inkluderet i pakken. Udover ovenstående kan jeg tilbyde gratis installation af fx ssd(incl. frisk installation af Win 10 og opdatering af drivere), ny cpu køler eller lignende, men eventuelle komponenter til dette(hardware eller evt. licens til Windows betales af maskinens ejer efter nærmere aftale og afklaring af behov) Jeg kan pt kun tilbyde ovenstående i Storkbh, og det indebærer at maskinen leveres til min adresse i Kbh SV, eller afhentes hos ejeren.. Pga. fultidsarbejde forventer jeg at maskinen vil være klar til afhentning indenfor 1-3 dage, da det er begrænset hvor mange timer jeg kan nå efter fyraften. **Eneste "hage" ved servicen er, at jeg vil have fuld tilladelse fra ejer til at tage før/efter billeder af maskinen der er indleveret, og bruge disse som eksempler på hvad jeg kan tilbyde, naturligvis uden at udstille nogen!** Krav for at blive taget i betragtning til én af pladserne er: - Billeder af kandidat-systemet i en pb(Upload til fx https://da.imgbb.com[...] og smid et link i en PM) - Maskinen er indenfor 20 km radius af Kbh SV. - Ingen katte/gnaver-hår da jeg er allergisk! "Kort" om mig: - Årgang '79(ancient, I know) - har leget med pc siden slut 80'erne hvor den stod på Leisure Suit Larry, Kings Quest og Alice in Wonderland(tekstbaseret adventure) på morfars "pc".. Og ja, det var før Windows var en ting.. - byggede min første pc(under kyndig vejledning af morfar)tilbage i starten af 90'erne - Jeg har gennem tiden været igennem en uoverskuelig liste af forskellige maskiner, dele og tilbehør. - Jeg er 99,9% auto-didakt, men har dog 5 års erfaring med kunde-pleje og - vejledning, fejlsøgning af diverse maskiner osv osv osv fra min ansættelse hos Komplett(Tak Toffo:) ) og jeg er pt under uddannelse til procesoperatør. Har huseret på Hol.dk siden engang i 2010-2011tror jeg, kan sgu ikke huske det efterhånden, men jeg føler selv at jeg har gjort hvad jeg kan for at bidrage når jeg har noget at bidrage med, og tilbudt min hjælp når det har været muligt. Min store svaghed er umiddelbart at "holde det kort", så jeg skynder mig at få smidt et punktum ind og se om nogen forstår hvad jeg skriver i min wall of text, og håber min intention er klargjort. Spørgsmål er velkommen i tråden, eller i en PM(eller sms hvis du har mit nummer allerede!) PS: Opslaget er godkendt af Thomas! PPS: Jeg har muligvis overset noget i opslaget, så forbeholder mig retten til, næsten, alt!
--
Min hukommelse kører ikke på alle cylindre, reminders modtages gerne!! Mine salgstråde kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..

--
Sidst redigeret 07-02-2021 08:32
#1
BabaMac
Ultra Nørd
07-06-2021 09:06

Rapporter til Admin
Opsedasse, søger stadig efter et par maskiner til projektet :)
--
Min hukommelse kører ikke på alle cylindre, reminders modtages gerne!! Mine salgstråde kører med al sandsynlighed også på Dba.dk..

Opret svar til indlægget: Søges: Forsømt stationær x3

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning