Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

XLR Mikrofon til PC - hvordan nemmest?

Af Superbruger Mr.Frost | 21-01-2021 17:16 | 246 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej HOL Jeg har brug for jeres hjælp her. Min kæreste har fået en XLR Mikrofon i gave, en Boya By-M1000 som hun rigtig gerne vil have sat til hendes stationær computer, så hun både kan bruge den til at optage sang, men også til når hun snakker på discord :) I det tilfælde vil jeg høre hvordan hun nemmest får den sat til computeren, evt via USB. Er det bare en XLR til USB adapter vi skal have fingrene i? Eller er det et slags ekstern lydkort vi hellere skal kigge efter? Det behøver ikke være en alt for dyr løsning, men kvaliteten af lyden skal selvfølgelig stadig helst være der samtidig. Jeg har kigget lidt på Focusrite 3rd gen: https://m.thomann.de[...] Er i tvivl om hvor vidt det overhovedet er nødvendigt med sådan et lydkort, i den prisklasse, eller om andet/billigere kan gøre det. Så help me out!
--
#1
Jacob [5260 Od.S]
Junior Nørd
21-01-2021 17:47

Rapporter til Admin
Jeg har et xlr til minijack kabel, som du må få, så kan du prøve med det. Jeg fik det aldrig til at virke med den xlr mikrofon min søn fik i julegave og nu er mikrofonen returneret. Om det er et dårligt kabel eller dårlig mikrofon eller en fejl 40 har jeg ingen anelse om. Jeg sender gerne hvis du betaler porto.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#2
fresser2
Junior Supporter
21-01-2021 17:59

Rapporter til Admin
XLR er jo analogt, og minder egentlig meget om et jackstik. Mikrofonen har formentligt brug for phantom-power, så du kan ikke nøjes med en XLR-Jackstik konverter. Nok også forklaringen på det ikke virker for #1. Den du har linket ser fin ud, og vil formentlig have god nok lyd til hvad i skal bruge. Vil lige give et andet hurtig fif med. Hvis i bruger discord/windows, så skal i enten lade discord styre mikrofonen eller sætte sample rate ned til max 48khz. Ellers vil der næsten med garanti være problemer med at discord ikke opfanger det korrekt. (Det lydkort du sendte vil formentlig være sat til noget højere end 48kHz default, da det understøtter en del højere) https://support.discord.com[...]
--
R7 5800x, RTX 3080, 32GB 3600Mhz CL16, B550M
--
Sidst redigeret 21-01-2021 17:59
#3
korvol
Giga Supporter
21-01-2021 23:20

Rapporter til Admin

Opret svar til indlægget: XLR Mikrofon til PC - hvordan nemmest?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login