Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hjælp til alarm

Af Mega Supporter jesperkbh | 20-12-2020 15:48 | 741 visninger | 16 svar, hop til seneste
Jeg har altid kigget lidt skævt til dem der har videoovervågning og alarmer i eget hjem, og tænkt jeg ikke ville leve sådan. Nu har jeg desværre haft indbrud mens hele famillien lå og sov, så nu har jeg et andet syn på det. jeg vil gerne have en alarm som ikke er koblet op på en central og koster en formue, og som ikke kræver en masse installation. hvad har i gode erfaringer med ?
--
#1
Xecas
Monster Supporter
20-12-2020 15:57

Rapporter til Admin
Ajax er et genialt system og noget som du selv let kan sætte op
--
Mvh.
#2
KristianSlot
Mega Nørd
20-12-2020 16:02

Rapporter til Admin
Du får næppe meget sikkerhed ved at købe en billig alarm, der ikke kræver en masse installation og som ikke er koblet op til en central. Det er jo netop sensorer og følere, som gør den sikker. Central-delen og abonnement kan diskuteres, men en garveret tyv kan godt kende forskel på en alarm de kan rive ned af væggen og en alarm, hvor der dukker en sikkerhedsvagt op. Mit råd: Du får absolut ingen sikkerhed ved at gå den nemme og alt for billige vej. Så kan du lige så godt lade være. Mht. overvågning: Tyve i mit nabolag er ret ligeglade med overvågning. Det er nærmest en "Se mig, jeg har noget, som er værdifuldt nok til at jeg vil ofre 6000 på overvågningskameraer" og man finder aldrig gerningsmanden med en elefanthue og sort jakke alligevel
--
Sidst redigeret 20-12-2020 16:05
#3
Sikkert Hjem måske?
Gæst
20-12-2020 16:05

Rapporter til Admin
"sikkert hjem" er en simpel og meget enkel løsning, jeg har brugt ca. 4000kr for følgende: 20 dør/vindue kontakter 4 motion sensorer 1 røgalarm 1 sirene 1 kamera 1 touchpad controller boks til hoveddør Det virker helt perfekt efter 2 år, derudover har jeg så et eksternt IP-Kamera system med 7 kamera udenfor, hund og philips-hue styring af huset og generé aktivitet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
jesperkbh
Mega Supporter
20-12-2020 16:09

Rapporter til Admin
Jeg er med på at man får hvad man betaler for og intet er helt sikkert. Efter episoden i mit hjem i nat ville jeg dog gerne ha haft at en alrm vækkede os alle, mere end den ringede på en central. Jeg havde dog også sat pris på at kunne se hvem det var, men planlægger ikke videoovervågning. #1 Hvorfor er ajax bedr end f.eks sikkerthjem ?
--
#5
Sikkert Hjem måske?
Gæst
20-12-2020 16:15

Rapporter til Admin
#2 - En tyv vil som udgangspunkt arbejde i mørke og stilhed, næppe et sted med en sirene som hyler og lys som blinker om natten. Det giver tyvene et meget stort pres og stress, de når IKKE hele huset rundt hvis de tager netop mit hus. Kigger du ind af vinduerne her på vejen, så har vi alle det samme bras i huset, der er ingen med vilde designermøbler eller andet vildt B&O eller ting som skriger af værdi. Det er normale villahuse/paracelhuse til 1.5-2.5millioner her på vejen, intet vildt og voldsomt. Vi har igennem de seneste 5 år haft lidt forskellig aktivitet på vejen, der har været tyveri to gange, der har været tricktyveri, der har været lussede folk rundt og kigge ved vinduerne m.m. Ved vores vejmøder kan jeg jo konkludere alle bortset fra mig har haft noget at rapportere om, de andre skriver og spørger om jeg kan se noget på mine kameráere når de har oplevet noget - men da de kun filmer på egen matrikel og de netop ikke kommer her, så er der intet at gå efter. Faktum er jo som følgende: Der er som udgangspunkt samme værdigrundlag på svendborgvej 1 og svendborgvej 3, men nr3 har kamera, alarm, sirene og derfor vælger de jo netop bare at gå ind til nr1 istedet for. Vil alarm-systemer og overvågning resultere i mindre tyveri? Nej, men det kan være med til at fravælge det er dit hus som bliver udsat for brækket.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Sikkert Hjem måske?
Gæst
20-12-2020 16:17

Rapporter til Admin
#4 - Jeg overvejede også Ajax da jeg skulle vælge, de minder ekstremt meget om hinanden. Grundet tilgængelighed endte jeg med Sikkert hjem, tror ikke du vil blive gladere for det ene fremfor det andet, Ajax er dog måske visuelt lidt flottere at se på - dog ser jeg altid på mine dør-kontakter og andet :P
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#7
Lygtemanden
Junior Nørd
20-12-2020 16:34

Rapporter til Admin
Sikkert hjem er meget primitivt og kan slet ikke sammenlignes med en AJAX Jeg har haft begge jeg skiftede fra sikkert hjem til AJAX og har ikke fortrudt det. Hvis en sikkert hjem alarm er slået fra og du slukker en dørkontant eller en pir får du ikke afvide af systemet at enheden er slukket det gør man med en Ajax. Der er jammer føler i sikkerthjem men kun i baseenheden ikke i dørkontakter eller pir i ajax får du afvide hvis nogle jammer en dørkontakt da den har 2 vejs kommunikation og giver alarm hvis den mister signalet til diverse enheder.
--
#8
jesperkbh
Mega Supporter
20-12-2020 16:38

Rapporter til Admin
7 tak for svar. Er der øvrige forskelle jeg skal være opmærksom på ? er der nogle af systemerne der kan sættes op så de selv slår fra når børnene kommer hjem ?
--
#9
Lygtemanden
Junior Nørd
20-12-2020 16:40

Rapporter til Admin
For mig er Ajax mere intuitivt. Du kan lave en plan i Ajax appen med tidsrum alarmen selv slår til og fra. ellers så skal de bare have en ajax remote med så de selv kan slå den far når de kommer hjem.
--
#10
jesperkbh
Mega Supporter
20-12-2020 16:49

Rapporter til Admin
Ok. Jeg kan også se at de enkelte dele er noget dyrer hos Ajax
--
#11
Lygtemanden
Junior Nørd
20-12-2020 16:51

Rapporter til Admin
Ja det er de.
--
#12
dolle82
Supporter Aspirant
20-12-2020 16:53

Rapporter til Admin
Hver glad for i ikke vågende og det udviklede sig til et hjemmerøveri.. Mine gamle forældre havde indbrud 3 gange (formindeligt de samme tyve) inde for 2 år en gang i mens de var på ferie og de 2 andre gange i mens de sov.. De fik så alarm og siden (ca 4 år) har der ikke været nogen..
--
#13
Juletræet
Gigabruger
20-12-2020 19:04

Rapporter til Admin
Før verisure, havde vi trueguard som vi var vældig tilfredse med. Fin app og god support. Men er r sikkert mange om gamet pt.
--
#14
jesperkbh
Mega Supporter
20-12-2020 20:00

Rapporter til Admin
Jeg kan se at Ajax ender med at koste mindst det dobbelte ift sikkerthjem. Er det den forskel værd ?
--
#15
Xecas
Monster Supporter
20-12-2020 20:46

Rapporter til Admin
#4 #14 Er ikke bekendet med Sikkerthjem, men har derimod sat Ajax op hos en del kunder efterhånden, og det virker bare. Appen der hører til er super god. Har ikke haft særligt mange problemer med noget af det, udover et par mandags enheder i ny og næ.
--
Mvh.
#16
McFrede
Mega Supporter
21-12-2020 08:28

Rapporter til Admin
Ikke nødvendigvis billigt, men TrueGuard er vist rebrandede enheder fra Climax som ikke er noget helt lille foretagende og visse af de større modeller er erhvervsgodkendte. Overvej nøje hvad du vil have og har brug for, har alarmen for eksempel batteri-backup og SIM-kort uden abonnement-tjenester, bare på det kriterie kunne jeg sortere en del "smart"-alarmer fra.
--

Opret svar til indlægget: Hjælp til alarm

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning