Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Nyt tastatur...

Af Bruger Aspirant Zapster | 04-12-2020 16:24 | 341 visninger | 5 svar, hop til seneste
God eftermiddag Jeg sidder og funderer over hvad tastatur jeg skal købe, jeg har længe gået og overvejet at købe et af de mini tastaturer som fx ducky eller andet mærke , alle laver dem vel nu om dage og lige pt har jeg et Corsair K70 LUX MX Silent rgb eller noget i den dur og det runder 2 år nu her og har haft nogle problemer med det begynder at double type nogle bestemte taster når man trykker dem ned, Logitech havde samme problem med deres g900 serie hvilket var grunden til jeg stoppede med at bruge Logitech de nægtede at stå ved deres ansvar. Så ja nogle forslag til nogle tastaturer i den mindre ende i størrelses skalaen ? Anbefalinger , erfaringer. Tak :-)
--
#1
nellethiex
Elitebruger
04-12-2020 16:29

Rapporter til Admin
Jeg bruger selv SteelSeries apex pro og er rigtigt glad for dette.. :) Men nu har jeg self også kørt SteelSeries produkter i en lang årrække nu... men kan varmt anbefale dette tastatur, dog har det lige været på tilbud på 999 kr. men er desværre væk igen.
--
#2
Niels
Gæst
07-12-2020 13:52

Rapporter til Admin
Jeg forslår razor black widow. Det koster lige okmring 1000 kr. men du kan nok godt finde et tilbud. jeg ved ikke hvor småt det skal være, men det er et godt keyboard, som jeg selv har brugt længe uden problemer.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
John-Cena
Monsterbruger
07-12-2020 15:50

Rapporter til Admin
Jeg har et Razer Huntsmen Mini. Det er jeg super glad for. Eneste anke er jeg måske mangler mine piletaster - som de også har placeret lidt mærkeligt som genvejstaster. Ellers er jeg meget glad for det :)
--
If you don't want to be, be the one who want to be a wannabe..
#4
Dready
Giga Supporter
07-12-2020 15:53

Rapporter til Admin
Vis du vil ha et "lille" keyboard så overvej et 65% og ikke 60% :) det er nu meget rart med pil taster.
--
#5
vaff
Elitebruger
07-12-2020 16:36

Rapporter til Admin
Bruger selv et Leopold FC660 ... Super glad for det ... Super byggekvalitet. Intet grimt RGB, bare høj byggekvalitet. Spacebar, shift og enter er f.eks. helt fri for træls raslen og ping lyde. Det kan klart anbefales. Mit er med MX Red.
--

Opret svar til indlægget: Nyt tastatur...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning