Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Opgrader bærbar??

Af Elitebruger Mattti | 03-12-2020 23:47 | 274 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej derude.. Jeg har for tid siden købt denne pc : https://www.dustinhome.dk[...] Problemet er nu at jeg skal bruge mere plads og måske noget mere ram.. Kan det betale sig at gøre noget ved?? Har lige kigget under bunden og det ser ud som om at der er plads til mere ram og en m.2 tilslutning.. Hvad ville i gøre??
--
#1
Denno
Super Supporter
03-12-2020 23:59

Rapporter til Admin
Hvis det skal være bærbar, ville jeg nok gå efter at sælge den og købe noget ala den her i stedet. https://www.elgiganten.dk[...] Men det afhænger vel af hvor meget plads du vil have og om du er tilfreds med den, samt hvad dit budget er.
--
Sidst redigeret 04-12-2020 00:00
#2
Mattti
Elitebruger
04-12-2020 12:50

Rapporter til Admin
Takker for svar! Jeg tænkte nu ikke at en ny pc var nødvendig.. Men bare en lille opgradering :) Men det kan ikke betale sig??
--
#3
Mr. WoLF
Guru
04-12-2020 12:56

Rapporter til Admin
Du kan hurtigt få 1x 8gb ram mere i og en større SSD. Deal channel ram vil give lidt men ikke alverden. CPU og gfx er der ikke lige sådan noget at gøre ved. Så overstående og sætte detaljer ned i spil eller få en ny med mere power
--
#4
McFrede
Mega Supporter
04-12-2020 12:59

Rapporter til Admin
Jeg har opgraderet min bærbare af flere omgange, HDD --> SSD gav den nyt liv (meget stor forskel) DVD --> HDD (for ekstra lagringskapacitet) Senest en større SSD og et nyt batteri og nu kører den såmænd nok et par år yderligere. Hvis du mener at kunne finde ud af det vil jeg da mene at det kunne give god mening med en større SSD og hvis maskinen tillader det måske endda mere RAM (hvis det giver mening og ikke koster en halv ny maskine). ...Men inden du går ud og investerer stort skal du nok lige læse op på din maskine, om den kan opgraderes. ...Men for lige at svare på dit spørgsmål: Yes, jeg ville helt sikkert give den en større SSD fremfor at punge ud til en ny maskine og måske endda mere RAM hvis ikke det koster alverden og jeg mente at have et reelt behov.
--
#5
Porphyra
Elitebruger
04-12-2020 14:44

Rapporter til Admin
Her kan du se hvordan du kan åbne bærbaren. Ram placering bliver også udpeget 3:53, og der er plads til en stick mere: https://www.youtube.com[...] Du vinder nok mest ved SSD'en, mht. ram hold øje med om du løber tør for ram jævnligt, hvis du ikke gør, så er der ikke nogen grund til at opgradere. En hurtig googling fortalte mig at din bæbar har et m.2 slot som også understøtter NVME. du kan installere en NVME SSD, få windows på den, og så beholde harddisken til data lagring. Kunne være sådan en fætter her, enten 500GB eller 1TB udgaven alt efter behov: https://www.pricerunner.dk[...]
--
Sidst redigeret 04-12-2020 14:45

Opret svar til indlægget: Opgrader bærbar??

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning