Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Hjælp!! til Oculus rift s

Af Bruger kimjensen81 | 17-10-2020 12:45 | 351 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hej med jer. Jeg har et problem med mit ny indkøbte oculus rift s. Hvergang jeg genstarte min pc mister den forbindelsen forbindelsen til usb. Jeg bruger som der står man skal usb 3.0. Jeg har set flere på både YouTube og indlæg på forskellige forums omkring dette, men jeg har ikke kunne løse problemet. Kender i til samme problem og har i løst dette??
--
#1
e-nifleR
Giga Supporter
17-10-2020 18:24

Rapporter til Admin
Lyder umiddelbart som samme problem som jeg har haft. Jeg skrev til support, hvor de kom med alverdens "tips" - som i sidste ende (sort-of) hjalp. Det undrede mig dog at de sagde headsettet ikke er "bygget" til hvis man har mere end én skærm. Anyway; Eneste løsning er, at du piller det fra hver gang du slukker computeren, og sætter det i igen når du skal bruge det. (iflg Oculus-support) - Hvilket har løst mine issues ihvertfald. Og at tilslutte det er heller ikke helt ligegyldigt. Fx hvis jeg sætter Displayport i, før USB - Så fanger Oculus-software ikke headsettet korrekt. - Der SKAL det være USB først, vente til der kommer lys i headsettet, derefter sæt DP-stikket i. (tip fra Oculus-support) Håber det hjalp lidt :)
--
Sidst redigeret 17-10-2020 18:30
#2
e-nifleR
Giga Supporter
17-10-2020 18:33

Rapporter til Admin
- Og hvis du har tilsluttet Displayport før USB, og Oculus softwaren er åben, eller åbner i processen, og det stadig driller. Så skal du enten genstarte computeren, og gøre det rigtigt. Eller lukke alt Oculus-relateret via Taskmanager - Det kan være en rigtig pain-in-the-a** hvis man ikke gør det rigtigt.
--
Sidst redigeret 17-10-2020 18:34
#3
kimjensen81
Bruger
17-10-2020 19:38

Rapporter til Admin
Jeg har Kun 1 skærm sat til min pc. Ja jeg har fundet ud af det skal forbindes på en særligmåde før det virker :) Læste om en som sagde det var noget med at usb ikke havde strøm nok, og at han havde købt et usb 3.0 hub med strømforsyning dette skulle have løst hans problem. Det er ikke noget du har hørt? Det er bare pisse træls at skulle fra koble det heletiden:(
--
#4
e-nifleR
Giga Supporter
17-10-2020 19:55

Rapporter til Admin
#3 - Det var godt :) Den "skrøne" har jeg også læst om, men jeg er overbevist om det ikke er noget der fixer problemet. Jeg har forsøgt at koble den til alverdens USB porte, i en anden PC, i en USB-Hub, og i en USB-hub med dedikeret strømforsyning, hvor intet af det hjalp. Hvis det skulle testes præcist, skulle jeg investere i præcis samme USB-Hub som ham der fik det til at virke. Der er jeg bare for nærig. Da jeg ikke har behov for en extra, og hvis det ikke løser problemet, så får jeg følelsen af at kaste penge efter noget jeg ikke kan bruge. Det skulle være bestemte bundkort, som ikke levere strøm nok til headsettet. Men hvilke bundkort kan, og kan ikke? - Tænker nærmere det er måden Oculus-software og headset snakker sammen på, og at headsettet først får forbindelse til grafikkortet, før USB (muligvis på nogle bundkort, det er jo ikke til at sige). Også har vi balladen som nævnt tidligere med rækkefølgen. Jeg gad nemlig heller ikke at rende frem og tilbage for at koble det til og fra, men nu der bruger jeg det ikke så tit mere, så det genere mig ikke mere. Det er nok mere et spørgsmål om tilvænning, og afskaffelse af luksus-problemer hehe.
--
Sidst redigeret 17-10-2020 19:57
#5
kimjensen81
Bruger
17-10-2020 20:38

Rapporter til Admin
Har det også på samme måde gider ikke kaste penge efter noget som man ikke er sikker på virker. Ved du om oculus har opgivet at fikse det?
--
#6
e-nifleR
Giga Supporter
18-10-2020 00:43

Rapporter til Admin
Jeg tror ikke de har nogen intentioner om at løse det problem, eller i det hele taget kan gøre det via software. De stopper højest sandsynlig support for Oculus Rift S indenfor et års tid - Nu hvor Quest 2 er udkommet og wireless er blevet deres primære fokus (desværre). Fremover skal man jo også bruge sin Facebook account til at logge ind på Oculus med, så hvis man laver noget dér, som ikke helt følger Facebook's retningslinjer, så kan de også banne en fra VR - Så man essentielt står med en fancy brevpresser. Så næste headset i fremtiden bliver ikke Oculus jeg skal have på hovedet ihvertfald :)
--
Sidst redigeret 18-10-2020 00:46
#7
kimjensen81
Superbruger
18-10-2020 07:17

Rapporter til Admin
NEJ heller ikke her. Mit er kun 4dage gammel eller sådan noget, mon det er noget som man kan aflever tilbage igen pga det problem med usb?
--
#8
e-nifleR
Giga Supporter
18-10-2020 09:08

Rapporter til Admin
Det er vel et forsøg værd. Kommer lidt an på hvor du har købt den, og hvordan der kundeservice er. Hvis du har bestilt det på nettet, har du 14 dages fortrydelsesret.
--
#9
Qax
Super Nørd
18-10-2020 11:05

Rapporter til Admin
#6 Det næste her i huset bliver heller ikke noget som Facebook ejer. Det var kun et spørgsmål om prisen og et spørgsmål om at få knægten væk fra hans PS4 VR, og væk fra idéen om at hans mor skulle købe en PS5 til ham med VR. Så nu er det købt og han er glad for det. Problemet med Rift S, set fra FB's side, er også at de ikke tjener penge på nyt hardware og ikke får hypet nye produkter i nyhederne, når folk kan skifte PC dele og så kører det hele bare. Jeg tænker også at FB gerne vil over i noget i stil med Pokemon Go, hvor man render rundt udendørs og giver den gas. En anden årag til at ville snævre sig ind på bærbare headset, er at der her bliver slidt på et batteri, som så gør at det til sidst ikke kan holde strømmen og så køber kunderne noget nyt eller når brugerens gamle headset ikke understøtter de nyeste spil. #5 + #7 Hvis du er glad for det, så behold det da og lev med at du skal tage det ind og ud af din PC. Jeg gav kun 2200 kr brugt for vores Rift S, med æske og kvittering og det havde ikke været brugt ret meget. Det fremstod som nyt. Så til den pris, som jeg har givet for det, så har det været pengene værd.
--
Asrock Z370 Extreme4 - I5-8600K - NZXT Kraken X62 Ripjaws 2x8gb 3200Mhz CL14 Asus 1080 Strix A8G - Acer XB271HU Adata XPG SX8200 Pro 1TB

Opret svar til indlægget: Hjælp!! til Oculus rift s

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning