Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Rutiner med Google Home/Assistant?

Af Guru CV | 31-05-2020 19:15 | 627 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hey. Er der et trick til at kunne lave rutiner med Google Home? Den feature findes indtil videre ikke for Danmark. Men har hørt noget om at man kan snyde ved at sætte ens telefon til Engelsk sprog, så skulle man efter sigende få de funktioner som man har i andre lande. Nogen der har prøvet det? Hvis det passer, kan man så f.eks tage en gammel mobil, sætte den op på engelsk og oprette rutiner på den? Vil de så virke på alle Google Home/Assistent nheder i hjemmet, selvom de stadig er sat til dansk?
--
#1
Gæsten
Gæst
31-05-2020 19:28

Rapporter til Admin
Jeg har adgang til routiner uden jeg skulle gøre noget specielt. Har du givet Google Home adgang til dine kontakter og din kalender og alt andet hvad den beder om?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
ToFFo
Guru
31-05-2020 19:45

Rapporter til Admin
Rutiner har virket på dansksprogede enheder før. Men den support blev desværre fjernet igen. Ingen af mine Home enheder har rutiner mere, og det er virkelig irriterende. Du kan få det igen, men det kræver du ændrer sproget på din telefon også, så din Home App også bliver engelsksproget, så får du lidt flere muligheder for at sætte ting op. Prøv appen IFTTT i stedet for. Der kan du lave rutiner og implementere dem med din Google Home. Med IFTTT kan du også vælge specifikke ord for at sætte gang i en rutine. Altså en slags kodesprog. For eksempel kan man sige "røde pølser" og så spiller dine højttalere musik, mens lys skifter farve, kaffemaskinen tænder og hvad man ellers kan finde på.
--
- Indsæt signatur -
#3
CV
Guru
31-05-2020 21:00

Rapporter til Admin
#1 How? #2 Jeg har forsøgt at lege med IFTTT, men kunne ikke få det til at virke, overhovedet. Uanset hvad eller hvordan jeg prøvede at sætte forskellige ting op, var der intet der reagerede på kommandoer. Havde lidt luret den med engelsk sprog måske var en mulighed, men er ikke in the mood for engelsk sprog på min hverdags telefon. Derfor jeg tænkte man måske kunne konfigurere det fra en backup telefon, som ikke skulle bruges til noget andet alligevel. Og så bruge rutinerne fra den anden telefon som stadig er på dansk.
--

Opret svar til indlægget: Rutiner med Google Home/Assistant?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning