Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

ny router. 1 pc kan ikke finde wifi

Af Nørd Aspirant NiceRag | 01-04-2020 15:19 | 617 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hejsa Jeg har netop købt en ny wifi router en Netgear RAX40 Jeg har logget på via dens ip-adresse, oprettet wifi med login osv. min PC som jeg skriver fra, er tilsluttet via kabel. Min telefon kan finde wifi og logge på. samme med kærestens mobil og hendes bærbar. MEN hendes arbejds-bærbar kan ikke finde den. kun de andre wifi routere i nærheden kan den finde... Den kunne snildt logge på vores gamle router, så sent som for 30 minutter siden... OG den kan også snildt logge på mit "hotspot" jeg har oprettet fra min android telefon. Men den kan ikke finde wifi signalet fra min nye router. og den kan også komme på internettet via den nye router, hvis jeg bruger et alm netkabel direkte i stikket.. Nogen som har nogen forslag til løsninger? Det er en arbejdscomputer fra kommunen, så der er begrænsede muligheder ifht opdatering af drivere og lign (Det' en lenovo et eller andet)
--
#1
Cocio21
Junior Supporter
01-04-2020 15:28

Rapporter til Admin
Har du evt kaldt dit nye SSID det samme som før ? Det kan godt være et problem for noget enheder, slet profilen for det SSID på enheden og genstart engang. Derudover kan det vel også være den ikke understøtter 5Ghz, eller den kryptering som bruges, prøv med 2,4Ghz aktiveret i routeren samt TKIP kryptering istedet for AES.
--
#2
NiceRag
Nørd Aspirant
01-04-2020 16:39

Rapporter til Admin
#1 tak for din kommentar! jeg har givet det et nyt navn. Det viser sig dog at være et helt andet problem. nemlig: https://kb.netgear.com[...] "AX" (aka "Wifi 6) aktiveret, betyder at denne ældre Lenovo T440 (med en gammel intel i5 4300) ikke kan hitte ud af det, og ganske enkelt ikke kan se wifi signalet jeg har dog bare slået det fra, og med det samme dukker de op på den gamle pc det' sgu mærkeligt både telefoner, tv'et osv finder det uden problemer.. men mange tak for hjælpen! kan da være andre løbet ind i det her problem, så kan de måske finde hjælp her :) Det' meget sjovt forbundet via wifi, kører denne gamle bærbar en speedtest på 21 Mbit download og 150 i upload imens telefonen og kærestens bærbar (på wifi) kører 260 Mbit i begge retninger (Vi har en 300 Mbit forbindelse)
--
Sidst redigeret 01-04-2020 16:42

Opret svar til indlægget: ny router. 1 pc kan ikke finde wifi

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE