Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

WIFI - for bedre forbindelse

Af Bruger Aspirant nikolaj1 | 06-12-2023 18:59 | 658 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej, Jeg bøvler lidt med mit wifi for tiden, synes performance er ret svingende. Jeg ved godt lidt om netværk så jeg er klar over at fra internet leverandør til wifi modtagende enhed er der mange flaskehalse. Af WiFi router har jeg en RT-AX56U og en desktop PC med et MSI MPG B550I Gaming Edge WiFi som har Wifi 6 og 2 små antenner som sidder omkring I/O boardet. Helt konkret vil jeg høre om nogle har erfaring med at forbedre modtagelsen iforlænge antennerne. Da mit kabinet står lidt under bordet i hjørnet af mine lokale, og der er lidt ting som jeg føler godt kunne blokere lidt. Tror router er 6-7 meter i fugleflugt fra min stationære, hvis man ser bort fra den ene murstensmur og en gipsvæg. Fx. https://www.av-cables.dk[...] Har jeg købt for billig en router? Evt. bundkort som er skidt med wifi? Kan jeg forbedre modtagelsen ved at forlænge de små antenner lidt og flytte dem lidt op i luften? Håber i forstår!
--
#1
puma99dk|
Super Supporter
07-12-2023 10:42

Rapporter til Admin
Kabel vil være det bedste hvis du skal game, men evt se in du kan få en antenne som med til nogen bundkorts el. indlæsts kort som på dette Asus: http://brain-images.cdn.dixons.com[...] Det skulle i teorien når du kan flyttes antennerne væk fra kabler osv gi bedre forbindelse imellem antenne og router.
--
#2
Anomynous
Semi Nørd
07-12-2023 11:03

Rapporter til Admin
Jeg tror måske jeg havde forsøgt at flytte antennerne væk fra IO og op på dit skrivebord. En løsning ala denne f.eks https://img.fruugo.com[...] Hvor meget det giver tør jeg ikke spå om.
--
Sidst redigeret 07-12-2023 11:03
#3
gandalf6700
Elitebruger
07-12-2023 11:04

Rapporter til Admin
som 1# siger kabel er bedst men placering af router betyder meget .. som står den på gulvet er det dårligt .. vis den står gemt på en hylde er det også dårlig prøv og få den op i midten af rummet og så frit som mulig du kan få den til , min router står i min stue .. ca. central i min lejlighed .. oppe på en skab .. ikke helt oppe under loftet men heller ikke pakket væk .. det fungere fint :) .. men du kan altid opgradere router og gå efter de monster routere .. men tit og ofte kan det fixes på placering af router og antenner .. medmindre både antenner og router ikke er så gode .. men det sekund du skal igennem en væg så ryger der meget latency på .. det slipper du ikke for .. så kan du overveje kabel istedet hehe :)
--
Game Computer:|X2 3800+|2gb ram|7900GT +VF700|Samsung 940BF 2ms|3dmark03 19751|3dmark05 9620|
#4
nikolaj1
Bruger Aspirant
09-12-2023 12:36

Rapporter til Admin
Tak for svar allesammen! Kabel er naturligvis bedst, men jeg synes ikke rigtig det kan retfærdiggøres at trække det, ud fra mit forbrug. #2 Det var reelt noget lignede jeg havde tænkt på, jeg fandt kun forlænger kablerne, men den der har stander. Men hvor faen kan man købe sådan en, uden at få et wifi netkort med? Jeg tror jeg fik et par hints, mit Asus router står lidt nede i en kasse. Jeg tænker jeg vil prøve at flytte det op. Jeg tror muligvis jeg på sigt vil tilbage til at køre Ubiquiti access points, tror måske også den Asus router er lidt for billig.
--
#5
puma99dk|
Super Supporter
09-12-2023 20:05

Rapporter til Admin
#4 Prøv evt at flashe Merlin's firmware på det er den originale firmware som er modded og kerner for at gi bedre Wifi signal end den originale. Link: https://www.asuswrt-merlin.net[...] Kørte selv med Merlin's firmware før jeg skiftede over til coax og min TP-Link Deco M5.
--

Opret svar til indlægget: WIFI - for bedre forbindelse

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login


ANNONCE