Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

USB-lydkort/Onboard Logitech

Af Semibruger igenigen | 07-10-2023 23:33 | 840 visninger | 7 svar, hop til seneste
Jeg har et Logitech pro x headset. Jeg har tidligere brugt dere usb lydkort, som er har en elendig lyd og et elendigt software. Jeg kunne ikke vænne mig til den mærkelige lyd i spil. Især i PUBG. Jeg skiftede til aux kabel for at bruge onboard lydkortet i pc, og det virker perfekt!. Med aux kabel, så er det plug and play.. fint med lyd, Jeg bruger Realtek EQ til at booste lyden med. Er glad for lyden der. Men nu har jeg anskaffet mig et logitech pro x wireless (samme model trådløs) da jeg er træt af kabler. Men mit problem er nu, at lyden er ELENDIG med den forbandede usb dongle. Er det muligt, at den bruger onboard lydkortet på pc, og så sender trådløs via den usb dongle? Jeg har forsøgt med software mv. uden held. Eller er det bare at vænne mig til lyden, og så lege med deres ghub EQ.
--
Jeg lugter fælt :(
#1
Gill Bates
Guru
08-10-2023 06:42

Rapporter til Admin
På windows kan man umiddelbart kun have ét lydkort aktivt ad gangen
--
#2
Claus101
Bruger Aspirant
08-10-2023 09:12

Rapporter til Admin
Aflevere det tilbage igen og køb kvalitet næste gang ;) Du har måske sans for høj lydkvalitet, og derfor nok må ud og købe kvalitetshøretelefoner i stedet for. Måske er du enda audiophile. Er du det åbner der sig en helt ny verden for dig, hvis du køber kvalitetshardware i forbindelse med lyd. Det er helt vild faktisk. Hvem ved? :-) Det at være audiophile kan godt sidestilles med dem der har sans for gourmet mad.
--
Sidst redigeret 08-10-2023 09:13
#3
igenigen
Semibruger
08-10-2023 13:09

Rapporter til Admin
#2 Det sjove er, at jeg slet IKKE går op i lyd. Jeg har altid været tilfreds med "standard" i alt. Men når det kommer til lyd i FPS spil, så skal det fandme være i orden. Jeg vil sgu høre hvor footsteps kommer fra. Det er virkelig slemt i PUBG med de eksterne USB lydkort. Det onboard lydkort på de fleste bundkort er "nok" til mig. Det nemmest er, at jeg bare plugger aux kabel i igen, og sælger det her headset XD Magter ikke at investee i mere, nu når det kun genere mig i PUBG. Jeg må lege med Logitechs EQ ellers må jeg hente en 3. parts og se om jeg kan få det ændret.
--
Jeg lugter fælt :(
#4
Comicsdk
Mega Nørd
08-10-2023 13:31

Rapporter til Admin
3 Du er ikke alene. I "gamle" dage var onboard-lyd ikke i nærheden af "godt" Jeg brugte selv penge på dedikerede lydkort og de nørder der oplyste mig i den retning, var ikke fulde af løgn. I nutiden lever jeg fint med bundkortenes lydchips - de er unægteligt blevet meget bedre. Samtidig; jeg blev håndfodret med logitech og Sennheiser-propaganda i samme periode som onboard-lyd blev svinet til - da jeg første gang købte et sæt hovedtelefoner uden mikrofon-pis og volume-kontrol på ledningen, var jeg klar over at jeg var færdig med headsets. Min første succes-oplevelse var Audio-Technica til omkring en tusse og de sparkede røv på alt det plastik-lort jeg ellers havde spildt tiden på. Gad jeg tale med folk verbalt online i dag, havde jeg valgt en selvstændig mikrofon og et sæt hovedtelefoner any day. (Hovedtelefoner kan også bruges når du vil slippe for at smalltalke med familien eller ekstroverte personager i metroen)
--
Sidst redigeret 08-10-2023 13:32
#5
Gill Bates
Guru
08-10-2023 22:33

Rapporter til Admin
Jeg kører med et dejligt SSL2 lydkort Fedt med de oldschool topbetjente knapper (ca. samme design og build som deres berømte store prof. studiemixere) Jeg bruger det så også til musikproduktion og det er måske lidt overkill til gaming, men det er et godt allround lydkort til alt. God høretelefon lyd og styring Og så et par beyerdynamic DT 700 PRO X. Lidt dyrt alt i alt, men så har jeg ikke brug for andet i mange år
--
Sidst redigeret 08-10-2023 22:34
#6
igenigen
Bruger
08-10-2023 22:40

Rapporter til Admin
Løsningen blev at bruge kabel og onboard lydkort igen :)
--
Jeg lugter fælt :(
--
Sidst redigeret 08-10-2023 22:40
#7
Lowice
Junior Supporter
09-10-2023 07:38

Rapporter til Admin
Det er dog vigtigt at tilføje at en dedikeret lydkort, stadig er bedre end onboard lydkort. Man kan sagtens høre forskel. Selv den dag i dag bruger jeg dedikeret lydkort og headset med kabel samt 5.1 højtaler setup.
--

Opret svar til indlægget: USB-lydkort/Onboard Logitech

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning