Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Klokkesystem til kontormiljø

Af Elitebruger Detikkeviderevilde | 19-09-2023 10:59 | 360 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej alle, På min arbejdsplads står vi overfor en flytning fra et åbent kontormiljø, til et lukket. Vi får i alt 7 kontorrum. I vores nye indgang har vi en lounge, og her forestiller jeg mig der står en iPad på en stander (eller noget andet) hvor der er præsenteret de forskellige afdelinger og en "knap" hvor på det pågældende kontor får en klokke der ringer. Er det noget nogle kan fortælle mig om? Behøver ikke være super avanceret. Det må gerne køre på WiFi, da kontoret er forholdsvis langt. Anybody? :) /Simon
--
Omen et eller andet 16" 165hz Qhd med noget i7, et RTX4060, noget ram, og lidt andet krymmel.
#1
bft
Ultrabruger
19-09-2023 12:05

Rapporter til Admin
det lyder jo meget sejt, men også trucker dyrt medmindre det er noget du selv kan bygge. Der findes en del købe-software der istedet bruger IM chat, så kan gæster vælge hvem de har en aftale med (Via IPAD på stander) og så får den person en besked via Slack, Messenger, outlook chat etc. den kan også lave redirect - så f.eks. hvis nogen har en sekretær router den beskeden til dem istedet. Vi bruger https://envoy.com[...] til det, det er lidt peberet (vi er en stor virksomhed) men der må være en del billigere alternativer derude. EDIT: ligner det er gratis til dit formål; notifikation når der kommer gæster.
--
Sidst redigeret 19-09-2023 12:08
#2
afm|
Semi Supporter
19-09-2023 12:16

Rapporter til Admin
De kontorhoteller, behandlerhuse osv. som jeg har besøgt igennem tiden, har enten fremsendt beskrivelse, huset har benyttet en analoge skilte, nogle beder om opkald fra lobby og andre gange har jeg måtte lede. - I kan overveje en analog løsning med infostander/tavle i lobby, hvor der angivet kontornumre og navne på medarbejdere. Det skal være nemt at se kontornumre. - Besked på infostander om besøgende skal tage plads og afvente. - Hvis i har få besøgende kan i overveje en klokke på bord, kundemelder eller trådløs dørklokke, så medarbejder der afventer, ved der er besøg. - Også med få besøgende; Personen på nærmeste kontor får tjans som som receptionist. - Sørge for selv at tage imod på rette tidspunkt. Jeg har ikke kendskab til løsningen, men fandt den ved google søgning. Det ser ud til at være svaret på dine ønsker + mere til, og endda til en billig pris. https://www.swipedon.com[...] https://www.youtube.com[...] Fandt også denne helt ekstremt lange liste med lignende løsninger: https://www.g2.com[...] Jeg Googlede: Visitor/guest/customer + system/management/app/controller ___ Held og lykke med jagten til jeres nye kontor. Husk at melde tilbage herinde med jeres løsning, så andre kan få gavn af jeres erfaring.
--
#3
SShadowS
Guru
19-09-2023 12:22

Rapporter til Admin
Altså kunne laves selv meget billigt. Et par ZWawe eller Zigbee dørklokker og en gateway der lytter til MQTT. Så kan man selv lave en app, hvor de kan trykke, via ChatGPT på en time eller to.
--
5950X|Crosshair VIII Formula|64GB RAM ASUS4090STRIX-OC|PG279Q 980 PRO 2TB|970 EVO+ 2TB|Samsung 860 PRO 2TB 2xSamsung860 QVO 2TB|Corsair AX1600i
#4
jbred
Giga Supporter
19-09-2023 12:36

Rapporter til Admin
Er det ligemeget hvem fra det kontor folk får fat i, eller er det personlig henvendelse. For ellers skal man måske spendere lidt ekstra og få med "optaget" "ude af huset" " i møde" status ud fra hver person. Kommer også an på hvor proff firmaet gerne skal se ud udaftil. Hvis i i forvejen bruger teams, slack eller en af de 25 andre platforme så kan der laves en ring på funktion fra "lounge" med besked tiul hver enkelt eller den gruppe man skal have fat i.
--

Opret svar til indlægget: Klokkesystem til kontormiljø

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE