Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Dock til 3 pc'er

Af Maxi Supporter HvidtfeldtD | 25-05-2023 13:39 | 735 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej Jeg har 2 skærme tilsluttet min stationære Pc, med en trådløs mus og tastatur og et kablet webkamera. Konen og jeg vil gerne have mulighed for at tilslutte vores respektive windows bærbare, når vi arbejder hjemme fra og bruge tastatur, mus og kameraet. Hvordan går man det lettest? Vil gerne beholde min "gamer" pc funktioner, slippe for at skifte rundt på mus, tastatur og kamera. Den perfekte løsning i mit hoved er et USB-C der kommer i begge bærbar pc'er og færdig slut. Samtidigt med at den stationære beholder sin funktioner i forhold til skærm opløsning og Hz. Der skal aldrig være 2 pc'er tilsluttet på samme tid. Mvh.
--
#1
bonde71
Monsterbruger
25-05-2023 14:12

Rapporter til Admin
Du leder nok efter en KVM Switch https://www.avxperten.dk[...] Med sådan en enhed kan du skifte mellem 2 computere. Mit forslag vil være at have en USB-C hub til jeres bærbare, som så er tilsluttet en KVM switch. Dermed opnår du muligheden for at skifte mellem bærbar brug og din stationær. De kan være temmelig peberet, specielt hvis når du skal have 2 skærme til. Mit forslag til en billigere løsning er at købe en KVM switch til tastatur, mus, kamera, lyd osv, og så sætte skærmene til direkte i både stationæren og USB hubben. Eneste negative er, at du skal skifte input på dine skærme oveni at skifte på din KVM switch.
--
#2
HvidtfeldtD
Maxi Supporter
25-05-2023 14:50

Rapporter til Admin
Hvis det bare er input og KVM switch, så er det fint i min optik. Så du siger alt tilbehør, mus, tastatur, headset, kamera i en kvm switch. Som har et "output" til stationær og et til bærbar? Og så bibehold nuværende skærmkabler til stationær og sæt 2 nye i til som kommer i docken, som man sætter bærbar til. Så når det hele er oppe og kører, skal man for at bruge stationær kun skifte på kvm og skifte input på skærmene og for at bruge en stationær skal man sætte kabel fra kvm og dock i og skifte input på skærme? Undskyld jeg dummer det ned, bare for at jeg ikke selv misforstår det :D
--
#3
bonde71
Monsterbruger
25-05-2023 15:09

Rapporter til Admin
#2 Mus, tastatur osv sat til input på KVM KVM er så sat til både stationær og bærbar hub på samme tid. Skærmene er sat til din stationær som normalt, og et sæt ekstra kabler sættes fra hub og til skærmene. Når du vil skifte fra stationær til bærbar, så sætter du bærbaren til hubben, og trykker "skift" på KVM samt input på dine 2 skærme. Med den her løsning skal du aldrig rykke et kabel, andet end at sætte hubben til bærbaren, som du under alle omstændigheder skal.
--
#4
HvidtfeldtD
Maxi Supporter
25-05-2023 15:40

Rapporter til Admin
#3 Se det er smukt. Har du nogen erfaringer med kvm? Det ligner godt nok en jungle. Og hvad kabler bruger man fra kvm til hub og stationær? Min Hub burde være helt fint til bærbar, da det kun er rent kontorbrug.
--
#5
Sjanten88
Supporter
25-05-2023 16:03

Rapporter til Admin
#4 du overtænker det her alt for meget :) Du napper bare en billig 2-300 kr KVM switch alla : https://www.proshop.dk[...] Jeg siger ikke den skal købes ved proshop men de var første hit på min googlesøgning. Dernæst din farvoritdock Jeg selv har en Dell WD19S https://www.proshop.dk[...] Så hakker du blot tastatur og mus, headset og cam i den kvm, og så det ene stik fra kvm i stationær og det andet stik i docken. Sætter docken til med de ønskede skærme og så kobler den bærbare du måtte ønske på docken via usb-c og du er flyvende. Så skal du "kun" skifte mellem displays hvis ikke din skærm/skærme selv kan opfange at der er signal på den ene eller anden tilslutning og så skifter du på KVM. Så rundregnet en 1600 krs løsning som tager 4 minutter at sætte til :) Skal du have lidt mere power så findes der en dell dock med 2x usb-c der levere lidt ekstra strøm og båndbredde til den bærbare :)
--
#6
bonde71
Monsterbruger
26-05-2023 08:54

Rapporter til Admin
#4 Jeg har haft den KVM som #5 linker til, og den har fungeret upåklageligt til kontorbrug.
--
#7
HvidtfeldtD
Maxi Supporter
30-05-2023 11:45

Rapporter til Admin
#5 Når du sætter det sådan op, så lyder meget lettere :D Den kvm ser fin ud til mit behov og har gode muligheder for at gemme kablerne væk. #6 Fedt, jeg prøver at gå med den.
--
#8
kiomis
Junior Nørd
30-05-2023 14:26

Rapporter til Admin
Jeg har en skærm med 95w PowerOutput igennem usb-c Derudover har jeg en kvm switch til usb-a, som henholdsvis går i min PC, og min skærm (skærmen kan sende power, og bruges som dock), i switchen har jeg så mit kamera, headset, tastatur og mus. Så skifter jeg bare input til skærm + kvm, når jeg arbejder hjemmefra.
--

Opret svar til indlægget: Dock til 3 pc'er

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning