Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Hjælp til køb af NUC / Mini pc

Af Ny på siden SteffanAM | 07-02-2023 11:04 | 368 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej, Jeg søger en tiny/nuc computer, som skal kunne klare følgende: - Officepakken - Mindre arbejde i Illustrator og Photoshop - Almen browsing og youtube - League of Legends (Stabilt) Den skal ikke kunne yderligere - og har ingen intentioner om at spille mere krævende spil. Jeg vil gerne, såfremt den kan være i en skuffe el. lignende, hvoraf jeg trækker kablerne bag ved. Jeg har, som følge af ovenstående, behov for hjælp til at finde en NUC eller Mini PC der kan leverer ovenstående. På forhånd tak
--
#1
Mr. WoLF
Guru
07-02-2023 11:54

Rapporter til Admin
Max pris? Er den her noget? https://www.amazon.de[...]
--
#2
MadsFerguson
Junior Nørd
07-02-2023 12:13

Rapporter til Admin
Jeg har en Intel Dragon Canyon i9 maskine hvis det kunne være interessant.
--
Systems Engineer, High Performance Computing.
#3
SteffanAM
Ny på siden
07-02-2023 12:31

Rapporter til Admin
#1 Jamen der er som udgangspunkt ikke nogen makspris. Jeg må understrege at jeg på ingen måde er hardware-kyndig, og har som følge heraf heller ikke forstand på det. Jeg vil bare gerne have noget der fungerer. #2 Ja, nu snakker du et sprog jeg desværre ikke forstår. Jeg skal derfor bede dig forklare mig hvad det er for en maskine, og om den vil kunne dække mine behov ud fra første indlæg. På forhånd tak.
--
#4
ph0ton
Monsterbruger
07-02-2023 13:22

Rapporter til Admin
- NUCs kan monteres på bagsiden af skærmen, hvis VESA beslaget er fri når foden er monteret. Jeg vil nok anbefale det, så den får nok frisk luft. NUCs findes i 2 flavours: Office brug og så gaming (Xtreme edition) - Check GPU benchmarks in LoL for NUC 12 Wall street canyon, og se om du kan leve med den performance den har. Alternativt, så er der så extreme versionerne - men afhængig af model år, så er de måske for store. Hver generation synes at blive større og større. Alternativer kunne være Asrock DeskMini, hvor du selv kan sætte processor i. Her kan du få nogle af AMDs G processorer som har, efter forholdene, hæderlig grafik. Minisforum laver varianter med selvstændige GPU med noget mere power. Zotac har en serie de kalder Magnus. osv. Du kunne også se på om en ITX maskine er lille nok. Bl.a. Fractal har lige lanceret deres North modeller med træfronter, som også er (IMHO) pæne at have til at stå heller hænge op på væggen. Min anbefaling: Find ud af hvad du vil have af performance i LoL og lign spil, og vælge så maskine ud fra det. De andre opgaver du lister kan snildt håndteres af hvadend maskine du vælge, så længe den er kraftig nok til dine spil.
--
lorem ipsum et dolores
#5
SteffanAM
Ny på siden
07-02-2023 13:42

Rapporter til Admin
Jeg vil bare have en stabil fps, uden framedrops m.v. Jeg har kun til hensigt at spille LoL på maskinen, og har deraf ikke brug for alverden. Jeg må sande at mit kundskab til hardware er ikke-eksisterende, hvorfor jeg hverken ved eller forstår, hvor jeg skal starte, for at finde en computer der dækker mine behov. Jeg har blot behov for statisk ~150 fps. Tusinde tak for alt jeres hjælp indtil videre.
--
#7
SteffanAM
Ny på siden
07-02-2023 15:33

Rapporter til Admin
#6 Tak!
--
#8
Mr. WoLF
Guru
07-02-2023 15:43

Rapporter til Admin
#3 Der er god pris på den i #1 og ok power fra apu
--

Opret svar til indlægget: Hjælp til køb af NUC / Mini pc

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE