Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvad kan fejlen være?

Af Ny på siden Fremming | 02-02-2023 23:53 | 559 visninger | 3 svar, hop til seneste
Halløj jeg skulle spørge fra min kammerat herinde, da hans computer driller. computeren har hele tiden virket, men når vi tænder den nu bliver skærmen ved med bare og være sort, men alt lys osv i pc’en kører. jeg prøvede så og sætte Hdmi kablet i bundkortet og tænde pc’en og så kommer der billedet på skærmen og fungere. hvad tænker i der kan være galt?:-)
--
Sidst redigeret 02-02-2023 23:54
#1
NightBreaker
Super Supporter
03-02-2023 00:00

Rapporter til Admin
Tjek bios at den står til ekstern grafikkort. Ellers prøv at flyt grafikkort over i en anden socket. Prøv at reser bios. Kan være grafikkortet der er i stykker eller psu der ikke giver nok strøm. Eller noget mere simpelt som et kabel der ikke sætter rigtigt. Lidt flere informationer som computeren og problemet kunne være behjælpelig til at fejlfinde.
--
#2
FlyingHippo
Ultra Supporter
03-02-2023 11:48

Rapporter til Admin
Det kan være et garfikkort der kræver gen 4 PCIe, der er sat i en PCIe port på bundkortet der kun kører gen 3?, eller en gen 3 PCIe riser. Har han opdateret BIOS for nyligt kan den have resat PCIe porten fra gen 4 til 3? Vi har brug for lidt flere oplysninger om hans setup før vi kan svare ordentligt :)
--
var d = new Date(); if(d.getMonth()!=11 || d.getDate()!=24){ $('.t47-svar-top').find('b:contains("Comicsdk")').parent().parent().parent().hide()}
#3
Fremming
Ny på siden
03-02-2023 12:08

Rapporter til Admin
Computeren er købt for 4 år siden, den har ikke været åbnet eller noget. Så ingen ændringer er sket :) Den er udelukkende bare gået i sort skærm. jeg har ikke computeren ved mig og kender den ikke rigtigt, men skal hente den her i weekenden :)
--

Opret svar til indlægget: Hvad kan fejlen være?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE