Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Logitech Mx Keys eller byg selv?

Af Gæst Warr | 30-11-2022 12:45 | 340 visninger | 4 svar, hop til seneste
Heyo Jeg havde egentlig planlagt, at jeg ville købe et Logitech MX Keys Mechanical med Linear (Red) switches, som det her: https://www.pricerunner.dk[...] Men hvis man samtidig også kigger lidt på at samlet et Barebone tastatur med nogle switches og keycaps hvor meget bedre er det så? Hvis det overhovedet er bedre. Logitech MX Keys Mechanical er jo den "nemme" løsning for at få et OK fedt 75% tastatur.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Jegergrim
Ultra Supporter
30-11-2022 13:48

Rapporter til Admin
Hvad er budgettet? Har et custom ISO 75% i den tungere ende mht. vægt. Lubed og modded stabs, linear tangerine switches UHMWPE housing med POM stem (Sprit Spring swap, switch films, krytox 205g0 og krytox oil på springs). Pladen er messing, med dampening materiale under PCB og imellem PCB/pladen. PM hvis det har interesse Edit: Der er ret stor forskel på custom og OEM keyboards mht. smoothness, wobble og lyd, dog er det langt fra alle som vil ligge timerne i at smørre, modde og lodde et custom board..
--
Rationally irrational.
--
Sidst redigeret 30-11-2022 13:51
#2
Warr
Gæst
30-11-2022 14:22

Rapporter til Admin
#1 Mit budget er ikke alverden. Måske en 2.000-2.500 kr. maks. Men det var bare hvis jeg kunne spare over halvdelen på et MX Mechanical, så gjorde det jo ikke noget. Jeg har også set, at man kan få custom keyboards der ikke kræver at man nødvendigvis modder, smørrer osv. selv, men nærmest bare fungerer ud af boksen stock. Klart at man kan "forme" den lyd man får ud af tastaturet ved at modde det, men hvis man kan leve med stock versionen af det, så er det vel ok.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
Jegergrim
Ultra Supporter
30-11-2022 14:45

Rapporter til Admin
Købt det billigste du kan, med mindre du har tænkt dig at decideret åbne hver switch og lube/modde dem. Ellers betaler du simpelthen kun for looks, da stock performance er tæt på magen til OEM keyboards, som du linker til ovenfor. Visse custom switches ( i den dyre ende ) kan give mere performance out-of-the-box, men igen det er langt fra et fuldt modded switch. Hvis du er i Odense omegn, er du velkommen til at prøve mine boards
--
Rationally irrational.
--
Sidst redigeret 30-11-2022 14:47
#4
Warr
Gæst
30-11-2022 15:08

Rapporter til Admin
#3 Ja det tænkte jeg nok. Ser mange der modder osv. og det gør de jo nok ikke for sjov. Synes bare det ser fedt ud, lyder fedt og det er mega nice med det rullede kabel man kan få der til :D Hvad skal du have for at lave et keyboard hvis jeg bestiller alle tingene hjem?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Logitech Mx Keys eller byg selv?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE