Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

PC problemer efter opgradering

Af Giga Supporter LaBz | 05-07-2022 22:23 | 315 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hey HOL, For ca. en uge siden opgraderede jeg min PC, og er siden stødt ind i nogle problemer. Jeg mistænker mest det er pga. rammene, men ved ikke helt hvorfor eller hvad jeg skal gøre ved det. Efter at jeg havde samlet min PC, formaterede jeg alt og geninstallerede Windows 10 fra et nyt installations medie. Jeg syntes hurtigt jeg begyndte at få nogle problemer, med især et eller to BSOD's og er ret sikker på dette skete efter jeg havde aktiveret X.M.P i bios. Jeg fik også nogle andre mere software relaterede problemer, så dagen efter valgte jeg igen at lave en helt ny install af windows 10. Herefter var der ikke rigtigt problemer, men havde bevidst ikke aktiveret X.M.P igen i bios, da jeg ville teste om der også var problemer uden. Igår forsøgte jeg så at aktivere det igen, men kort tid efter frøs min PC fuldstændig mens jeg bare sad og streamede noget serie i en browser og ikke havde andet end steam åbent. Skærmen var helt frossen, men lyden blev ved at spille. Efter lidt ventetid blev jeg nødt til at trykke på reset-knappen. Specs: Asus Prime z390-a Intel Core i7-9700k 2 kits af Corsair Vengeance LPX DDR4-3200 C16 BK DC - 16GB (opgraderet fra 16GB til 32GB) Samsung 970 EVO Plus SSD M.2 2280 - 2TB (Ny) OS installeret GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC - 12GB GDDR (Ny) Samsung 860 EVO 2.5" SSD - 500GB (Ny) En gammel WD Black 1TB HDD Toshiba P300 High Performance HDWD130UZS Harddisk (ny) Corsair RM750w PSU Indtil videre har jeg kørt en Windows Memory Diagnostic og fået følgende https://imgur.com[...] Desuden sendte en mate mig følgende https://imgur.com[...] Så jeg ved ikke om det betyder mit MB ikke har support til 4DIMM til lige præcis mine ram. Beklager den lange tekst, håber der sidder nogen genier der kan hjælpe. Tak på forhånd
--
i5 4670k/ Asus z87-a/ Kingston HyperX 1600mhz 2x8GB/ Samsung EVO 250GB/ Gigabyte GTX 770 2 GB OC/ Corsair RM750W/ WD Caviar Black 1TB/ FD Define R4
#1
BoreBissen
Elite Nørd
05-07-2022 22:28

Rapporter til Admin
Opdateret BIOS?
--
10700KF, 5,4 GHz | Asus Z590-Plus TUF 2x8 GB Corsair @ 3200 MHz WD Blue 500 GB (2,5" SATA) | CM V650 V2 Gold Gt 730 2GB | NZXT Kraken x63
#2
LaBz
Giga Supporter
05-07-2022 22:29

Rapporter til Admin
Nej det har jeg ikke lige umiddelbart gjort i et godt stykke tid, det kan jeg selvfølgelig lige forsøge.
--
i5 4670k/ Asus z87-a/ Kingston HyperX 1600mhz 2x8GB/ Samsung EVO 250GB/ Gigabyte GTX 770 2 GB OC/ Corsair RM750W/ WD Caviar Black 1TB/ FD Define R4
#3
BoreBissen
Elite Nørd
05-07-2022 22:30

Rapporter til Admin
Det er værd at give det et forsøg. :-)
--
10700KF, 5,4 GHz | Asus Z590-Plus TUF 2x8 GB Corsair @ 3200 MHz WD Blue 500 GB (2,5" SATA) | CM V650 V2 Gold Gt 730 2GB | NZXT Kraken x63
#4
da9els
Semibruger
06-07-2022 11:25

Rapporter til Admin
Ofte skal man selv sætte volt til DDR4 RAM når de er over 1.2V. Prøv at tjek BIOS om de står med den rigtige XMP-profil og om volt er 1.35.
--
If I ask you if you OC, would you give me the same answer as the answer to this question?
#5
LaBz
Giga Supporter
07-07-2022 10:01

Rapporter til Admin
#4 Det har hele tiden været 1.35v med XMP. Opdaterede bios og har ikke haft issues siden d. 4. så jeg ser lige om der sker mere og får lige lavet en ny memory test en dag, men tak for hjælpen indtil videre
--
i5 4670k/ Asus z87-a/ Kingston HyperX 1600mhz 2x8GB/ Samsung EVO 250GB/ Gigabyte GTX 770 2 GB OC/ Corsair RM750W/ WD Caviar Black 1TB/ FD Define R4

Opret svar til indlægget: PC problemer efter opgradering

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE