Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

1 Spg til farvepatron typer ..

Af Bruger Aspirant Coz38 | 17-02-2022 23:29 | 535 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej folkens Jeg har set på en printer som kun har 1 slot til farvepatron altså tricolor udgaven (cyan magenta gul) er det at foretrække eller er det bedre at have en printer hvor farvepatroner er adskilt i flere slotte i printeren ift kvalitet/økonomi ?
--
ClausW
#1
Mr. WoLF
Guru
17-02-2022 23:48

Rapporter til Admin
Hvilken printer? Max pris? Og brug?
--
#2
ToFFo
Guru
18-02-2022 01:02

Rapporter til Admin
Undgå trefarve patronerne. Undgå blækprintere hvis du kan i det hele taget. Når du har alle 3 farver i 1 patron, skal den bare skiftes oftere. Selvom de andre ikke er tomme. Plus der er mindre kapacitet i en trefarve, fordi alle farver er samlet i en klump. Hvad skal du printe mest? Billeder eller tekst?
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0
#3
Hans
Guru
18-02-2022 05:02

Rapporter til Admin
Som #2 er inde på, at er kombi-patroner en dåååårlig ide... Læs: Det er ikke det oplagte valg, men kommer af på dit behov - Hvad printer du og hvor meget printer du? Laserprintere: De koster lidt mere i indkøb og tonere koster også mere, til gengæld af prisen pr siden meget lav. Desuden har de ikke tendens til at tørre ud. Blækprintere: Der er billedet noget mere nuanceret, da der findes to hovedtyper inden for blæk - Pigment-baseret og dye-baseret (og nogle dye-baserede kommer også som "Tank-printere"). Indenfor fotoprintere, så er toppen pigment-baseret, sandsynligvis fordi, at pigment holder længere end dye. Med det rette papir kan det være mellem 50-200 år. Og pigment er bedre til sort/hvid billeder. Til gengæld er dye bedre til billeder med "pang-farver" og billeder i drift. Især "Tank"-printerne er blevet rigtigt billige i drift, men om de er billigere end laser ved jeg ikke helt... Kort og godt: Kombi-patroner er ikke optimalt, men er de behov blandt og ret lille, så gå amok. Printer du meget tekst, bør du kigge på en laser og undersøge, om en "tank"-printer kan være et alternativ. Skal du primært printe billeder, så ryger vi op i en anden prisklasse. Og så skal du bruge en del tid på at sætte dig ind i farveprofiler og papirtyper.
--
http://www.NoteBookWorld.dk[...] - RIP, 22/3-2007... Useriøse sælgere: se profil
#4
Coz38
Bruger Aspirant
06-03-2022 19:50

Rapporter til Admin
tuffo både bilelder og tekst
--
ClausW
#5
Coz38
Bruger Aspirant
06-03-2022 19:51

Rapporter til Admin
overall skal jeg ikke printe vanvittigt meget kun lidt indimellem og primært små billeder
--
ClausW
#6
ToFFo
Guru
06-03-2022 20:20

Rapporter til Admin
Hvad må printeren max koste? Hvis man køber en printer og tænker "det var godt nok billigt! Næsten ligeså billigt som blæk!" så bliver man taget i røven. Producenterne tjener ikke penge på printeren, men tjener mega meget på blækket, som skal købes hele tiden. Ikke fordi patronerne er tomme, men fordi blækprintere bare er lort. Dysserne kan tørre ud hvis du ikke printer ofte nok. Eller blæk kan størkne så printeren tror patronen er tom. Eller de kan bare holde op med at virke uden egentlig grund. Blækprintere er skabt af satan! Arh okay, ikke alle blækprintere. HP PageWide er blæk og de er faktisk temmelig gode. Men dyre... Og så har vi storformat printere. Men det er en hel anden snak. Anyway, hvad vil du give for en printer? Det er lette at finde noget til dig, når vi ved hvad du er villig til at give. 500kr? 1000kr? Og skal den have Wifi?
--
Handels stats: Samme bruger i 18 år. B/W liste score: +31/-0
--
Sidst redigeret 06-03-2022 20:21

Opret svar til indlægget: 1 Spg til farvepatron typer ..

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE