Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Fejl i Windows install

Af Super Supporter tube87 | 14-01-2022 23:13 | 422 visninger | 13 svar, hop til seneste
Hej hol. Har lige samlet en ny spand med 5600x, gigabyte b550i pro ax itx, 32gb ram, 750w psu og et gigabyte 6700xt. Bios opdaterede jeg inden jeg samlede ( og ja til den der understøtter win 11). Jeg har installeret Windows 11 fra usb drev, men efter den nåede 100% overført, genstartede den og viser ikke længere billede. nogen der har lidt inputs?
--
#1
Mr. WoLF
Guru
14-01-2022 23:16

Rapporter til Admin
Prøv at clear CMOS. Test på anden skærm
--
#2
Hodja^
Nørd Aspirant
14-01-2022 23:22

Rapporter til Admin
Clear TPM.
--
#3
Hodja^
Nørd Aspirant
15-01-2022 00:44

Rapporter til Admin
Jeg kan ikke læse ud af din tråd - om du har forsøgt igen, det antager jeg du har? Hvis ikke - så gør da lige det :)
--
#4
tube87
Super Supporter
15-01-2022 07:58

Rapporter til Admin
Hmm jeg skal vidst skille meget af bundkortet ad for at komme til batteriet ?? prøvede at skifte til hdmi kabel, der viste den billede lige indtil den genstartede….
--
#5
tube87
Super Supporter
15-01-2022 09:01

Rapporter til Admin
Nu har jeg smidt mit gamle 970 i og nu er der billede, og jeg clearede cmos. Men nu siger den at jeg ikke opfylder kravlende til Windows 11… har slået tpm til og bios er sidste version, f14. Er det fordi den har nået at smide sata på ssd? Så må formatere den i en anden pc haha…
--
#6
tube87
Super Supporter
15-01-2022 09:30

Rapporter til Admin
Jeg har også clearet tpm. Og har også formateret disken igen. Siger stadig jeg ikke opfylder kravene..
--
#7
Kasper Køhlert
Ultrabruger
15-01-2022 10:02

Rapporter til Admin
Hent windows 10 install windows 11 driver. Please be sure to update your operating system before installing drivers.
--
https://www.youtube.com[...]
#8
Dety
Giga Nørd
15-01-2022 10:06

Rapporter til Admin
nvm
--
Intel Core i5-2500K, Noctua Nh-D14, MSI Z77A-G45 Gaming, Define S, Samung 850EVO 250gb, GTX970 G.Skill Ripjaws 8Gb 1866
--
Sidst redigeret 15-01-2022 10:07
#9
tube87
Super Supporter
15-01-2022 10:22

Rapporter til Admin
Har nu installeret win 10 med mit 970. Gik fint. Har nu sat 6700xt i. Intet billede. Er det bare et dødt kort jeg har fået ? Skal jeg gøre noget for at det virker ? Skal lige siges jeg bruger riser i et nr200p kabinet , men det er vel ligegyldigt ?
--
Sidst redigeret 15-01-2022 10:27
#10
Dety
Giga Nørd
15-01-2022 10:36

Rapporter til Admin
#9 Der er vidst noget PCI-E Gen i BIOS du skal ændre fra 4.0 til 3.0
--
Intel Core i5-2500K, Noctua Nh-D14, MSI Z77A-G45 Gaming, Define S, Samung 850EVO 250gb, GTX970 G.Skill Ripjaws 8Gb 1866
#11
gasolin
Guru
15-01-2022 11:02

Rapporter til Admin
#4 Der er q flash på dit bundkort (i/o panelet) der kan du altid flashe nyeste bios istedet for at fjerne batteriet da en installering af bios altid resetter indstillingerne.
--
Sidst redigeret 15-01-2022 11:03
#12
tube87
Super Supporter
15-01-2022 11:06

Rapporter til Admin
#10 du har fuldstændig ret, set havde jeg glemt! Nu virker det og alt er som det skal være. tak for feedback
--
#13
Hodja^
Nørd Aspirant
15-01-2022 13:26

Rapporter til Admin
#10 - Godt set ;-) #12 - Fedt at du lige melder retur - god stil :)
--

Opret svar til indlægget: Fejl i Windows install

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE