Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Køb af Computer til gaming.

Af Gæst Kristian Michel Thorsen | 26-10-2021 19:24 | 537 visninger | 5 svar, hop til seneste
Dette spørgsmål er stillet så mange gange i forummet og jeg har søgt på det rigtige svar og er stadigvæk i tvivl. Køb af Computer til gaming. Der er så stort udvalg og ja, jeg har læst test, set videoer og er så forvirret efter en god løsning. Selvbyg brugt, Staionær ala Sharkgaming, Gamer Bærbar? PT spiller vi CsGo, Valorant og Fortnite på en Lenovo Ideapad 3 Gaming, købt sidste år. Nu er behovet for endnu en pc, da Playstation 5 ikke gør det i forhold til de spil den ældste knægt spiller med vennerne. Så f.eks en god anmeldelse af Asus TUF FX505, dog bærbar igen. Set på flere selvbygmaskiner til salg på dba.dk i prislejdet 5.000-8.000 med fornuftig indmad. men kan det svare sig at købe brugt eller er f.eks. Sharkgaming være en god løsning? Hvis i har nogle gode anbefalinger, noget til salg eller gode råd, så er vi meget lydhøre. Region: Kbh/Nordsjælland Budget: 5.000-10.000 På forhånd tak
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

--
Sidst redigeret 27-10-2021 16:01 af Ronson
#1
JTP
Supporter
26-10-2021 19:31

Rapporter til Admin
Sidste års model af asus tuf var dårlig mildest talt. I år har de forbedret en smule men ikke nok : https://www.youtube.com[...] Se konklusionen i enden af videoen. Nok en god ide at finde ud af, om i vil have en mobil enhed der kan spilles på forskellige steder rundt omkring som en bærbar eller om i kan have en stående. Fordelen med stationær er, de skulle være billigere, men med de priser nu til dags ved jeg ikke.
--
#2
Comicsdk
Elite Supporter
26-10-2021 19:39

Rapporter til Admin
Der er helt skørt med et budget der svinger 100% Det korte svar er at du kommer længst med en stationær ifht hardware. Fordelene er åbenlyse; den stationære kan opgraderes løbende og du får mere power for færre penge. Hvis ikke knægten skal mødes med vennerne forskellige steder når de skal spille, er min anbefaling klart en stationær. Jeg synes du skal gøre op med dig selv hvor mange penge du maksimalt vil spendere, før vi går i gang med konkrete forslag.
--
Sidst redigeret 26-10-2021 19:40
#4
Kristian Thorsen
Gæst
27-10-2021 13:30

Rapporter til Admin
Tak for jeres svar. Eftersom den "gamle" gamer pc er bærbar, så er det ikke et problem med en stationær. Har I nogle anbefalinger på firmaer som laver en god løsning, da jeg ikke selv har det tekniske snilde til at bygge en.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Mr. WoLF
Guru
27-10-2021 14:02

Rapporter til Admin
Hol valgte at fjerne en linje i #3. Skærm bud: https://www.pricerunner.dk[...]
--

Opret svar til indlægget: Køb af Computer til gaming.

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning