Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Nvidia Shield 2019: Langsom overførsel, 10mb/s

Af Mega Supporter Vandkanden | 15-09-2021 14:09 | 183 visninger | 7 svar, hop til seneste
Heey HOL! Jeg har en virkelig træls problem.. Når jeg overføre filer fra min PC til min shield så er max hastighed på 10mb/s. Nogle gange, hvis jeg genstarter router eller laver en factory reset, så havner jeg på 100mb/s. Men så går der lige lidt tid og så er jeg tilbage på 10mb/s ved overførsel. Jeg kontaktede min ISP og de fortalte, at jeg skulle prøvet et andet ethernet kabel, hvilket ingen forskel gjorde.. :( Har i en idé til, hvad der kan være galt? Portene i min router og på shieldet er Gbit porte.
--
#1
AHoeg
Juniorbruger
15-09-2021 14:17

Rapporter til Admin
Men hvilket ethernet kabel har du? Jeg ville tjekke forbindelse mellem PC --> Router/switch og Router/switch --> NVIDIA shield. Er det hele forbundet med kabel, som kan kører gigabit?
--
#2
Vandkanden
Mega Supporter
15-09-2021 14:19

Rapporter til Admin
Åhhh.. ‘pas’ men tænker det må være cat6 eftersom jeg rammer 100mb/s? Yes, det hele er kablet, intet wifi. Portene er 1gbit
--
#3
BentOver
Semi Nørd
15-09-2021 14:20

Rapporter til Admin
Jeg har en gigabit port i min router som kun vil negogiate 100mbit - så den bruger jeg ikke længere. Hvis du har flere porte i routeren prøv en anden. På din pc vil du også kunne tjekke link forbindelsen.
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.
#4
gæst
Gæst
15-09-2021 14:22

Rapporter til Admin
måske hvis du skriver hvad du overfører igennem... for det er jo rent gætværk ellers.... er begge dele sat til din router du fik fra din ISP (og intet andet for det er sådan din tekst læses).
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
gæst
Gæst
15-09-2021 14:24

Rapporter til Admin
cat 5e kan os snildt kører 100mbit
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Vandkanden
Mega Supporter
15-09-2021 14:45

Rapporter til Admin
100% fejlen er hos min ISP. Ringende til min ISP og forklarede igen problemet. Under samtalen, havde jeg forinden lavet et factory reset på routeren. Jeg startede en overførsel og ramte 100mb/s. Under samtalen stoppede jeg overførslen for så at starte den igen og ganske rigtigt.. 10mb/s! Gutten kunne godt se at min port havde ændret sig fra Gbit til 100mbit port. Er sikker på, fejlen ligger i config, auto negogiate! Afventer deres kald fra teknisk afdeling nu :P
--
#7
gæst
Gæst
15-09-2021 15:05

Rapporter til Admin
det kunne vel os være din shield ; )
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Nvidia Shield 2019: Langsom overførsel, 10mb/s

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning