Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Autonomous Ergochair

Af Ny på siden jaco324b | 29-07-2021 16:33 | 444 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej Jeg er på udkig efter en Autonomous ergochair, men som jeg kan læse mig frem til kan det være lidt udfordrende/besværligt at få fingrene i sådan en. Ved ikke om det er en god stol, men ift. reviews scorer den ganske højt. Kan den anbefales eller skal jeg lede efter et andet alternativ? Folk må gerne dele ud af deres viden om hvilken ergonomisk stol de bruger og hvilke der kan anbefales (gerne links). Hvis folk sidder inde med en Autonomous ergochair og gerne vil sælge, er i mere end velkommen til at skrive. :)
--
#1
ToFFo
Guru
29-07-2021 17:27

Rapporter til Admin
Et af de bedste steder at få unbiased reviews er reddit. Når du søger efter stolen, så prøv at tilføje Reddit til din søgning på fx google. Her får du nemlig ægte holdninger fra ægte brugere. Ikke kan-jeg-stole-på-det fra reviewsites, som MÅSKE har en interesse i at sige gode ting om varen. Og som ofte kun har varen i kort tid. Det ville jeg ønske jeg gjorde inden jeg købte en Secretlab stol for eksempel. Den er solgt videre, men det var godt nok ikke en behagelig oplevelse. Men alle anmeldere roste den til skyerne. Så kiggede jeg reddit for at se om jeg var den eneste der fik mega ondt i ryggen, selv efter at have brugt den i ugevis. Ganske rigtigt, mange andre havde samme issue. Så brug Reddit alt hvad du kan :D Eksempel: https://www.reddit.com[...] Et mere her: https://www.reddit.com[...] Jeg har ikke læst indholdet af ovenstående, det må du om. Men håber det kan bruges.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 29-07-2021 17:29
#2
JimmyToTon
Gæst
29-07-2021 18:31

Rapporter til Admin
Hold dig fra den, som bliver påpeget i en af de overstående Reddit tråde, det er bare en Alibaba stol de kører en hård marketingkampagne på, med flotte billeder og astroturfing. Den er ganske middelmådig, dårlige materialer, knirker og føles billig.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
jaco324b
Ny på siden
29-07-2021 18:34

Rapporter til Admin
okay, kan godt tænkes jeg måske bare skal holde mig væk fra den... :)) er er der nogle ergonomiske stole (gaming) der kan anbefales?
--
#4
ZwiX
Monster Supporter
29-07-2021 19:54

Rapporter til Admin
Jeg ved ikke lige dit budget. Men den her har været ALLE pengene værd: https://www.kontormoebler.dk[...] Jeg kan sagtens sidde i den 12+ timer af gangen. Der er absolut intet billigt ved nogen af delene til denne stol. Personligt synes jeg den er en del mere komfortabel end andre higher end stole jeg har prøvet, som Herman Miller aeron og mirra2. Jeg kommer fra "kvalitets" "gamerstole" som man ærlig talt sidder elendigt i. Og så ser den da ikke ringe ud: https://ibb.co[...] Se om der er et showroom tæt på dig https://www.kontormoebler.dk[...]
--

Opret svar til indlægget: Autonomous Ergochair

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning