Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Fejlsøgning på stationær - hjælp :-(

Af Ny på siden mortenbillb | 23-06-2021 06:35 | 433 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej med jer, Jeg står i en træls situation hvor min maskine kun viser “No signal to monitor” på skærmen. Den er under 3 måneder gammel og har virket upåklageligt i alle 3 måneder, men da jeg skulle flytte den fra A-B (lan) så gad den ikke give noget signal. Jeg har prøvet følgende: GPU virker i en vens pc - så det er ikke den RAM har jeg også prøvet med andre - stadig samme, så antager de er OK Monitor og stik har jeg prøvet i en anden pc, hvor den virkede Hele maskinen starter op som normalt, alt lyser og blæsere drejer. Jeg troede det var bundkortets indgang hvor grafikkort sættes i der måske var defekt, men så prøvede jeg at tage strømstik ud af grafikkort og tænde - så drejede grafikkort blæser stadig og lyste, så det er hellere ikke den indgang. Min anelse nu er et defekt strømstik - hvad siger i til sådan en konklusion?
--
#1
Tyller
Guru
23-06-2021 06:54

Rapporter til Admin
Det lyder for mig som at du sætter skærmkablet i bundkortet, og ikke i grafikkortets udgang?
--
AMD Ryzen 3900X, ASUS ROG Crosshair VII (WIFI), 4x8Gb Corsair Vengeance, MSI Geforce GTX1080 ti Armor OC - Nænsomt kølet med H2o
#2
Jesper164a
Mega Supporter
23-06-2021 07:12

Rapporter til Admin
En klassisk fejl er når man er til LAN og man tilslutter en ekstra skærm og sætter computeren til at projekter til den skærm, så når man kommer hjem så har man glemt at sætte den tilbage. Prøv og tænd din PC Vent til du ved at den er startet op Tryk WIN + P et par gange og se om den kommer tilbage.
--
Nostalgi var bedre i gamle dage.
#3
mortenbillb
Ny på siden
23-06-2021 09:08

Rapporter til Admin
Jeg har ikke tilsluttet den til bundkort. Har aldrig brugt 2 skærme. Det skete da jeg rykkede den hjemmefra og til lan. Ligesiden har den været død ??
--
#4
Comicsdk
Ultra Supporter
23-06-2021 09:23

Rapporter til Admin
Start med at liste dit hardware - komponenter og skærm.
--
Har du prøvet at smide et andet grafikkort i din maskine? Har du prøvet at pille systemet ud af maskinen og sætte det sammen udenfor kabinettet? Har du prøvet at tage alle stik/kabler fra og koble til igen? Hvor i landet er du og maskinen? Mvh
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#6
Mr. WoLF
Guru
23-06-2021 13:42

Rapporter til Admin
System info? Prøv at starte med at clear cmos. Har du igpu så prøv uden gfx og skærm til mobo.
--

Opret svar til indlægget: Fejlsøgning på stationær - hjælp :-(

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning