Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Fejlfinde defekt fan

Af Maxibruger Serkan | 10-05-2021 22:17 | 490 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej, Jeg skal til at fejlfinde en buggy/defekt fan, som formentlig bugger resten af mit RGB osv.. Jeg kører full Corsair setup (Køler, keyboard & 9x Corsair fans) Har siddet med Corsair support og afinstallere Armoury crate & Razer synape + Cortex (Lian Li O11 Razer Edition med RGB i glas og bunden af kabinet) Samt fjernet USB header fra MOBO. Stadigvæk samme problem med RGB/lyset, som stutter osv.. når jeg åbner et spil som Warzone. Nu har de så rådet mig til at fejlfinde fane ved at unplugge 1 efter 1, men de svarede ikke på mit sidste spørgsmål: Skal jeg unplugge, mens computeren er slukket? Eller kan jeg godt lukke spillet, unplug 1 fane (Både fan & RGB header) fra Commander Pro også starte spillet op igen, for at se om det var den specifikke fan, som er problemet.
--
#1
Snazzy
Ny på siden
10-05-2021 22:37

Rapporter til Admin
Du kan godt unplugge, men undgå at kortslut noget ved at pille ved noget.. Er du usikker, ville jeg slukke systemet hver gang.
--
#2
FlyingHippo
Mega Supporter
11-05-2021 08:56

Rapporter til Admin
*RANT* Stop nu med at sige "fane". Det hedder en blæser, eller en fan! *RANT* Armoury crate er mega buggy. Jeg har forsøgt at få synkroniseret mine Arctic BioniX P120 A-RGB NZXT Hue 2 blæsere og strips Samt Trident Z Neo ram Men armoury crate vil pludseligt ikke detecte mine ram i Aura Sync. Har forsøgt at af og reinstallere Armoury crate 30 gange mindst, men uden held. Efter hvad jeg kan researche mig til er det Armoury crate der fucker et eller andet op. Og det eneste der er at gøre er at reinstallere windows :(
--
var d = new Date(); if(d.getMonth()!=11 || d.getDate()!=24){ $('.t47-svar-top').find('b:contains("fuerzzz1")').parent().parent().parent().hide()}
#3
anders1226
Monsterbruger
11-05-2021 18:23

Rapporter til Admin
1st Step: Fjern alt RGB. 2nd: Køb nogle gode blæsere. 3rd: sæt dem i. 4th: ingen problemer.
--
#4
Luffe
Ultra Nørd
12-05-2021 12:29

Rapporter til Admin
#2 Troede ikke NZXT var Aura Sync compatible. Valgte det fra fordi jeg kom frem til at man skulle bruge NZXT's lort software.
--
Do not anger the BOFH, for he has root access.

Opret svar til indlægget: Fejlfinde defekt fan

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning