Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

USB Splitter

Af Superbruger Serkan | 03-05-2021 08:11 | 512 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hvor kan jeg finde den slags i Danmark? Leder efter en, da mit bundkort kun har 2 USB headers og jeg skal bruge 3. Kan det anbefales, eller driller det med strøm osv? Formålet med det er, at jeg skal smide min commander core direkte i MOBO i stedet for at den sidder i commander pro. Derefter vil jeg bruge 1 splitter, hvor LED i glas + bund fra kabinet sidder i med min corsair LED hub også i MOBO derefter.
--
#1
eStevns
Ultrabruger
03-05-2021 08:37

Rapporter til Admin
Er det ikke bare en USB hub du søger? Fx en 'NZXT Internal USB Hub' som er en pæn løsning. Ellers er det muligt at finde mindre elegante løsninger til færre penge på eBay og Amazon. Formentlig også andre danske hjemmesider.
--
#2
Serkan
Maxibruger
03-05-2021 08:42

Rapporter til Admin
Jeg vil gerne have, at det skal fungere og ikke være noget skrammel, hvor det bare kokser efter lidt tid. Men det eneste jeg søger, er noget a la det her - https://i.gyazo.com[...] Fordi jeg kun skal bruge 1 til at splitte LED i kabinet og Corsair node hub, hvor det derefter skal ned i MOBO. Har forsøgt flere gange på danske hjemmesider, men kan kun finde noget fra Kina, som tager et halv liv om at komme frem. Har fundet dette på Amazon - https://www.amazon.co.uk[...] Kan nogle fortælle mig, om det ville skabe problemer eller om jeg er good to go med denne bandit?
--
Sidst redigeret 03-05-2021 08:44
#3
MadsAG
Junior Supporter
03-05-2021 08:43

Rapporter til Admin
USB headere har 2x Usb porte, så du kan passivt dele dem op. Skal du bruge flere udgange skal der aktive enheder til. Hvor mange USB porte skal du bruge? Det er lidt svært at få et overblik ud fra det du skriver. Du skal bruge én hel USB 2.0 header til kabinettet?
--
#4
mogley
Juniorbruger
03-05-2021 08:44

Rapporter til Admin
hvad med den her https://bit.ly[...] er enda også på lager
--
#5
Serkan
Maxibruger
03-05-2021 08:47

Rapporter til Admin
#3 Jeg skal bruge 3 i alt. Det er således sat op sådan her: Lian Li O11 Razer Edition (LED i glas og bunden af kabinettet) Det sidder i en USB header på MOBO. Commander Core (Fra min Corsair H150i Elite) sidder i min Commander Pro. Lightning Node Hub sidder i Commander pro. Commander pro sidder i en USB header på MOBO. ___________________________________________ Mit ønske er, at alle sidder "direkte" på MOBO.
--

Opret svar til indlægget: USB Splitter

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning