Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Headset til telefon via pc?

Af Mega Supporter Wildmann | 01-03-2021 12:42 | 249 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej HOL! Jeg er i en position hvor jeg skal bruge et headset. Det skal bruges til at tale i telefon, over computer, mange timer om dagen. Krav: Komfortable, trådløs, gerne in-ear, hvis det kan lade sig gøre, god mikrofon, tydelig klar lyd. Jeg bruger briller, hvis det har noget at sige. Har i et bud på hvad jeg skal fange? :D
--
#1
Danny Andersen
Monsterbruger
01-03-2021 13:36

Rapporter til Admin
Skal det benyttes til andet end at tale i telefon flere timer om dagen? Fx lytte til musik, kunne bruges til træning, ANC osv? Personligt har jeg til mit arbejde et sæt Jabra pro 920 (mener det er 920-versionen) mono, hvor lydkvaliteten er rigtig god til samtaler, men til musik og lign. er det noget bras. Derudover har jeg et sæt Jabra Evolve 40 stereo som jeg bruger når jeg er på farten og lydenkvaliteten i Evolve 40 høretelefonerne er til gengæld forholdsvis god (efter min mening). Så god at hvis jeg har mange opkald på en dag, sidder jeg gerne med dem på fremfor mine bose qc35, for at slippe for at skifte hele tiden. Mit største problem med dem er at de er fortrådede. Jeg har faktisk derfor overvejet at skifte til et par trådløse Jabra Evolve, som fx Evolve 75. Nu skriver du dog at det gerne skal være in-ear og der er min erfaring noget begrænset. Jeg vil dog tro at dit kriterie omkring lang batteritid og god mikrofon ikke rigtig kan opfyldes hvis du vælger in-ear løsningen - så skal du i hvert fald nok investere i en ekstern mikrofon også (tror jeg), men det løser ikke batteritiden. Jeg har en kollega der bruger et par airpod pro, men han bruger kun én ad gangen, da de kun holder strøm 3-4 timer, så det skal man måske have med i sine overvejelser hvis man ønsker stereolyd. Det var selvfølgelig ikke så mange konkrete bud, men måske noget der er værd at tage med i dine overvejelser. :)
--
#2
Wildmann
Mega Supporter
01-03-2021 14:58

Rapporter til Admin
Jeg har fjernet kravet om In-ear. Det bliver noget lort kan jeg se. En udemærket kvalitet til musik ville være nice men bestemt ikke et krav. Det ville være fedt med noget til under en 7-800, trådløst.
--
Sidst redigeret 01-03-2021 15:00
#3
hviske10ske
Junior Nørd
01-03-2021 15:34

Rapporter til Admin
Altså jeg er glad for mine Bose QC35 som jeg sagtens kan side med hele dagen og har fin lyd efter min ikke-audiofile mening. Bruger dem ofte til opkald via. hjemmearbejde. Jeg har dog også haft dem med ude på gåture, hvor de er meget følsomme overfor vind hvis du skal have opkald med på farten. Du får dem dog ikke nye til 800 kr., men måske muligt at finde brugte til den pris. Jeg mener jeg købte mine brugte for et par år siden til 1.000 kr.
--
Hellere 10 ryk i banditten, end 10 banditter i ryggen..

Opret svar til indlægget: Headset til telefon via pc?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login