Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger


NZXT - Capsule Cardiod USB Microphone

Af Asbjørn | 01-02-2023 | 5633 visninger | 0 kommentarer


Producent: NZXT
Sponsor: NZXT
NZXT - Capsule Cardiod USB Microphone

En kort gennemgang af mikrofon fra NZXT til gameren/streameren.

Hvad er der i boksen/design:

Mikrofonen fås i sort eller hvid. Unboxing er som ved mange andre produkter fra NZXT en fornøjelse. 

I æsken får du mikrofonen som allerede er fastmonteret på en bordstand, et langt USB-C til USB-A kabel, en mic thread adapter som gør det muligt at fastgøre mikrofonen til en boomarm. Der følger samtidig en lille plastikdel med, som opretholder formen på mikrofonen hvis den tages af sin stander. 

Mikrofonen oser af kvalitet ved første øjekast. Det virker som et produkt, som kan holde i årevis uden problemer. Designet er minimalistisk, og vil helt sikkert pynte i de fleste gaming-setups. Indtryk:

Der er ikke mange dikkedarer ved mikrofonen, som kun er udstyret med to skrueknapper. En til volumen ved optagelse, og en volumeknap der aktiveres hvis du tilslutter et headset direkte til mikrofonen. 

Mikrofonen er udstyret med en LED-ring. Denne lyser hvid når mikrofonen er unmuted og klar til optagelse, og rød hvis mikrofonen er muted. 

Opsætningen af mikrofonen kunne ikke være lettere. Du tilslutter blot med det medfølgende USB-C til USB-A kabel og så er du klar. Jeg vil anbefale man lige kigger forbi NZXT hjemmeside for en mulig firmware-opdatering. 

I og med at der er tale om en plug and play mikrofon, så betyder det også, at der ikke medfølger nogle former for software. For nybegynderen er det intet problem, og den mere garvede bruger vil måske alligevel bruge et andet program til at tweake lyden med, før den uploades. 

Jeg må krybe til korset og indrømme at dette er den første stand-alone mikrofon som jeg har testet, så jeg har derfor heller ikke meget at sammenligne med, ud over optagelseskvaliteten fra mit headset og mikrofonen som er indbygget i min laptop.

Jeg har af den grund lavet en kort test af lyden, så i selv kan vurdere. 


Bør du købe?

Med en pris omkring de 700 kr. så vil jeg ikke tøve med at anbefale NZXT Capsule, også selvom min viden inden for mikrofoner ikke ligefrem er den største. Produkterne fra NZXT oser bare af kvalitet, og det er også tilfælde med NZXT Capsule. 

Capsule tilbyder et utrolig minimalistisk design, en robust byggekvalitet, samt en utrolig let opsætning. Lyden direkte fra kassen er også ganske imponerende. 

Så hvis du er på jagt efter en mikrofon til dit streaming-setup, så vil jeg helt sikkert give NZXT Capsule en kig.

Se priserne hos Pricerunner
 ANNONCE