Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger


Creative SoundBlaster Blaze V2

Af Asbjørn | 26-01-2023 | 5045 visninger | 1 kommentarer


Producent: Creative
Sponsor: Creative
Creative SoundBlaster Blaze V2

Midt i en mængde anmeldelser af highend headsets, er der landet noget helt andet på vores bord i dag. Vi skal nemlig teste SoundBlaster Blaze V2 fra gode gamle Creative.  
 
Der er tale om et headset i den billige ende af skalaen, faktisk kan dette headset erhverves for blot 50 euro på Creatives hjemmeside – Altså omkring 372 i danske kroner.  

Specifikationer på Blaze V2 

 • Frekvensgang: 20 – 20.000 Hz
 • Volume control: Integreret på kablet (Volume samt tænd/sluk for mikrofon)
 • Drivers: 40mm 
 • Stik: 3.5mm Stereo input 
 • Kanaler: Stereo, 7.1 
 • Vægt: 187 gram uden kabel
 • Support: PC, Mac, PS, Xbox. Android, iOS, Switch.
Design: 
 
Blaze V2 vejer næsten ikke noget. Faktisk kun 187 gram. Det er ret minimalistisk i udtrykket og fås også kun i farven sort. Headsettet er udstyret med fløjlspuder og et justerbar hovedbånd, som samtidig også er udstyret med en blød pude. Blaze V2 giver dig ikke mange muligheder for at justere headsettet, men giver dig de vigtigste.  
 
Blaze V2 er et kablet headset. Du får en frihed på 2.5 meter. Headsettet tilsluttes via et guldbelagt 3.5 mm AUX-in-kabel med 4 poler. Du vil således kunne tilsluttet headsettet til alle dine enheder med en AUX-indgang.  
 
Kablet er udstyret med en lille fjernbetjening. Her kan du skrue op og ned og samtidig slukke eller tænde for din mikrofon.  
 
Headsettet føles på mange punkter billigt, hvilket det jo selvfølgelig også er. Men jeg havde gerne set nogle forstærkninger rundt omkring bøjlen, da jeg er bange for det med tiden går i stykker grundet designet i 100 % plastik.  
 
Blaze V2 rammer et segment, der hedder One Size fits all, hvilket gør at os med lidt større hoveder og ører nok ikke kommer til at vælge dette headset. Jeg kan desværre mærke kanterne af ørekopperne. Det er ikke super ukomfortabelt i begyndelsen, men det tænker jeg, at det godt kan blive efter 2-3 timers gaming.  
Lyd: 
 
Blaze V2 er udstyret med 40mm FullSpectrum neodymium drivers, som Creative påstår giver en mere kraftfuld bas og en mere klar lyd.  
 
Jeg må indrømme, at jeg er noget overrasket over, hvor godt Blaze V2 egentlig lyder, prisen og vægten taget  i betragtning. Udover gaming ville de sagtens kunne bruges til musik, Youtube osv.  
 
7.1 Surround fungerer også ganske udmærket. Jeg har i hvert fald ikke oplevet en voldsom forringelse af gameplayet i eksempelvis CS:GO.  
 
Blaze V2 kommer med en støjdæmpende mikrofon, som faktisk gør et glimrende job til prisen.  
 
Selvom Blaze V2 leverer en tilfredsstillende lyd fra æsken, så vil jeg alligevel anbefale, at man henter SoundBlaster Studio Essential. Her er der nogle glimrende presets, som giver headsettet endnu bedre lyd.  
 
Du har også mulighed for at sættet headset gennem DAC, eller gennem en af Creatives soundbars, hvilket også vil give en markant bedre lyd. 

Burde du købe? 
 
I en industri hvor priserne hurtigt kan rende op, er det forfriskende med et produkt som Creative SoundBlaster Blaze V2.  
 
Det er et glimrende eksempel på, at okay lyd ikke behøver at koste en formue.  
 
Blaze V2 henvender sig bestemt ikke til alle, da en seriøs gamer må gå på kompromis på mange punkter. Men hvis du er typen, som godt kan lide et par timer på computeren en gang imellem, eller hvis du netop lige har startet din gamerrejse, så går du virkelig ikke galt i byen, hvis du køber Blaze V2.  
 
Du får et utrolig letvægts-headset på blot 187 gram. Masser af tilslutningsmuligheder, hvis blot din enhed har AUX-indgang. Samtidig er kvaliteten på lyden ift. mikrofonen ganske okay.  
 
Til en pris på lige under de 400 kr. så kan man ikke gå fejl af Blaze V2.

Du kan pt. kun købe dem direkte fra Creatives hjemmeside. 
 
Plusser:
 • Letvægt
 • God lyd til prisen
 • God mikrofon
 • Software som booster kvaliteten af lyden 
Minusser:
 • One Size doesn't fit all
 • Fuldt ud konstrueret i plastik 
 ANNONCE